Anasayfa Magazin Güzeller Galerisi Video Galeri Foto Galeri Güncel Kadınca
sacitaslan.com facebook sacitaslan.com twitter

Demet Akalın'ın nikah şahidi Alişan

Demet Akalın'ın 'Allah huzurunda birbirimize söz verdik" dediği Okan Kurt ile yapacağı evliliğin detayları yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Demet Akalın ın nikah şahidi Alişan



Demet Akalın ve Okan Kurt aşkı tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz akşam yine birlikte dışarı çıkan çiftin düğün ayrıntıları da yavaş yavaş belli olmaya başladı. "Çok yakında evleneceğiz" diyen Akalın, nikâhta şahidinin kim olacağını da açıkladı.

Akalın, ilk önce imam nikâhı hakkındaki sözlerini yineleyerek, "İmam nikâhı yapmadık. Ortada imam yok. Allah huzurunda Okan'la birbirimize söz verdik" dedi. Akalın nikâh şahidinin de yakın dostu Alişan olacağını söyledi.

Geçtiğimiz hafta Alişan ile Akalın arasında komik bir diyalog olmuştu. Alişan, "Arabamı Demet ve Okan evlenince onlara hediye edeceğim" demişti. Akalın da, "Yakın zamanda o arabayı altından alacağım" diye yanıt vermişti.

Bu arada Alişan Twitter sayfasından da Melek Baykal'ın programına konuk olacağını söyledi ve "Sürprizlere hazır olun" dedi. Demet Akalın da bunun üzerine Alişan'a Çağla Şıkel'le küslüğünü işaret ederek, "Allah aşkına barışma falan olmasın da" yanıtını verdi. Alişan ise konuya, "Olabilir mi öyle şey? İstemediğim hiçbir konu ya da kişi hakkında konuşmayacağım; Melek Abla'ya da bunu söyledim" şeklinde yorum yaptı.






26.01.12 18:00

3 kişi 4 puan verdi
8446 kez okundu


İlgili Haberler
Diğer Haberler


GÜNDEMDEKİLER : Kim Kardashian   Ahu Yağtu   Esra Erol   Acun Ilıcalı   Kenan İmirzalıoğlu   Muhteşem Yüzyıl   Bülent Ersoy   Gülben Ergen   Beren Saat   Suskunlar   Saba Tümer