
KANKA LAFI KIZDIRDI
Ece Erken-Davut Güloğlu çifti, Güloğlu’nun eski aşkı Yeliz Şar’ın "Ece ile Davut eskiden kankaydı. Kanka diyenden korkacaksın" haberi yüzünden tartıştı. Arnavutköy’de, balıkçı çıkışında gazete haberini gören Ece Erken, çok sinirlendi. Çift arabanın içinde kavga etmeye başladı.
KAVGASIZ OLMAZ!
Kavga öncesi Davut Güloğlu keyifliydi. Gazetecilere Ece Erken’i istemeye gideceklerini söyledi. Dün akşamki isteme töreni öncesi "Gümüş tepsi yaptırdım. Ablalarımla gideceğim" diyen Güloğlu, kavgalarıyla ilgili de şunları söyledi: "Güzel ilişkilerde kavga olmazsa olmaz. Bu bizim aşık olduğumuzu gösterir."
TEKTAŞ YERİNE TRABZON BİLEZİĞİ
İlişkileri yılan hikayesine dönen Ece Erken-Davut Güloğlu çifti, mutlu sona yaklaşıyor. Haftada üç kez ayrılıp barışan sevgililer, önceki gün Arnavutköy’de bir balıkçıda yemek yedi. Çift mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Röportaj sırasında Ece Erken, Güloğlu Ailesi’nin ertesi gün kendisini istemeye geleceğini ağzından kaçırınca sevgilisi de "Yarın ola hayrola. Bazen Ece Hanım’ın ayarı tutmuyor" diye espri yaptı. Erken’i istemeye gidecekleri için heyecanlı olduğunu söyleyen ünlü türkücü, "Gümüş tepsi yaptırıyorum" dedi.
"SAKIN MUTSUZ GELMEYİN"
Anne ve babasını küçük yaşta kaybettiği için Erken’i istemeye ablalarıyla gideceğini söyleyen Güloğlu, "Tektaş aldınız mı?" sorusuna, "Güloğlu Ailesi farklıdır. Trabzon bileziği takılır" diye yanıt verdi. Ünlü türkücü, kız tarafının özel isteğini de açıkladı; "Mutsuz gelmeyin" diyorlar. Davut Güloğlu, sık sık kavga edip ayrılmalarının nedenini ise şöyle açıkladı: "Kavgalar olmazsa ilişki güzel olmaz. O zaman ilişkide sahtelik vardır. Bir gömleğe veya saça bile takabiliyoruz. Yolda yürüyüşümüzden bile kavga çıkabiliyor. Bu da bizim âşık olduğumuzu gösteriyor." Erken de, "Güloğlu maço bir erkek mi?" sorusuna, "Bayağı maçodur. Ama şikayetçi değilim" yanıtını verdi.
Mekan çıkışı bir gazeteci; Güloğlu’nun eski