Anasayfa Magazin Güzeller Galerisi Video Galeri Foto Galeri Güncel Kadınca
sacitaslan.com facebook sacitaslan.com twitter

Günay Musayeva dolandırıldı!..

Azerbaycanlı model Günay Musayeva, 5 ay önce kendisine Tütkiye’de oturma ve çalışma izni alacağını söyleyen avukatı tarafından dolandırıldı..

Günay Musayeva dolandırıldı!..



Bulgaristan’da düzenlenen Best Model of the World yarışmasında dünya ikinciliği kazanan Azerbaycanlı model Günay Musayeva, 5 ay önce kendisine Tütkiye’de oturma ve çalışma izni alacağını söyleyen avukatı tarafından dolandırıldı.

Musayeva’dan 20 bin dolar alan ancak vaatlerini yerine getirmeyen avukat, daha sonra parayı ve işlemler için ihtiyacı olacağını söyleyerek aldığı resmi evrakları da iade etmedi. Kendini Zuhal Olcay Toplusoy olarak tanıtan avukatın, 2002 yılında resmi evrak üzerinde sahtekârlık yaptığı için İzmir Barosu’ndan atıldığı öğrenildi. Başkalarının da kendisi gibi dolandırılmasını istemediğini dile getiren Musayeva, “Hukuk savaşıma devam edeceğim” dedi.







12.10.11 11:15

henüz puan verilmedi
3733 kez okundu

1 Yorum
Beyaz
12.10.2011 19:44
Salamlar olsun...Dikkatimi bir shey cekti...Azerbeycan degil Azerbaycan yazilmasi gerek.Memleketimin ismini duzgun yazmanizi rica edirem..Sag olun..Allaha emanet olun..

İlgili Haberler
Diğer Haberler


GÜNDEMDEKİLER : Kim Kardashian   Ahu Yağtu   Esra Erol   Acun Ilıcalı   Kenan İmirzalıoğlu   Muhteşem Yüzyıl   Bülent Ersoy   Gülben Ergen   Beren Saat   Suskunlar   Saba Tümer