Anasayfa Magazin Güzeller Galerisi Video Galeri Foto Galeri Güncel Kadınca
sacitaslan.com facebook sacitaslan.com twitter

'Kıvanç yüzünden boşanmalar arttı'

Veysi Dündar: "Kenan İmirzalıoğlu'nu beğeniyorlar, Kıvanç Tatlıtuğ'a tapıyorlar. Cezayirli kadınlar Kıvanç'ın fotoğrafını telefonlarına koyduğu için, boşanmalar artmış.."

 Kıvanç yüzünden boşanmalar arttı



1'inci Türk Ürünleri Sergisi için geçtiğimiz ay gittiği Hindistan'da 'Nene Hatun' filmini satan ve Bollywood sinemasından da bin adet film siparişi alan yapımcı Veysi Dündar; bu kez de İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) davetlisi olarak Cezayir'e gitti.

İZDİHAM YAŞANDI

Dündar'a gezisinde 'Kurtlar Vadisi' dizisinde 'Güllü'yü canlandıran Erhan Ufak ve 'Deli Hüsnü'yü oynayan Adnan Erdoğan da eşlik etti. Türk fuarına katılan üçlü; yoğun ilgi ve aşırı izdihamdan dolayı sıkıntılar yaşadı. Yapımcı Dündar; Cezayir gezisiyle ilgili şunları anlattı:

"Arap dünyasında Türk dizileri ve filmleri çok iyi biliniyor. Bu yapımlar sayesinde Türkler'e ve ülkemize büyük sevgi besliyorlar. 'Kurtlar Vadisi'nin oyuncularını görünce çıldırdılar, standımıza akın ettiler. Adnan (Erdoğan) ve Erhan (Ufak) imza verip fotoğraf çektirmekten yoruldu.

TESİYAP davetlisi olarak Hindistan'a gittiğimde de gördüm ki; bizim sinemamız büyük beğeni topluyor. Ben onlardan bin film siparişi aldım. Bu arada Cezayir'den de çok talep geldi. Özellikle Arap oyuncular; bizim projelerimizde oynamak için can atıyorlar.

Cezayir halkı Kenan İmirzalıoğlu'na bayılıyor ama Kıvanç Tatlıtuğ'a tapıyorlar. Türk olduğumuzu öğrendiklerinde, bize Kıvanç'ın fotoğraflarını gösteriyorlardı. Sonradan öğrendik ki, Kıvanç yüzünden eşinden boşanan yüzlerce kişi varmış! Kadınlar; Kıvanç'ın fotoğraflarını telefonlarına duvar kağıdı yapıyorlarmış. Eşleri de bu duruma bozuluyormuş."


HAYRETTİN PAŞA'NIN DİZİSİNİ ÇEKECEK

Cezayir'de yayınlanacak bir projesi olduğunu açıklayan Veysi Dündar, "Cezayir'de yakında kurulacak özel kanallardan biri için Barbaros Hayrettin Paşa'nın dizisini çekeceğiz. Hayrettin Paşa; Cezayir'de ayaklanmaları durduran, Akdeniz'i Türk gölü haline getiren önemli bir şahsiyet" diye konuştu.

İlker Gezici







22.12.11 11:00

henüz puan verilmedi
4526 kez okundu

7 Yorum
Barana
22.12.2011 17:15
Baran arkadasim, senin tipini görmek isterdim hahaha
baran
22.12.2011 16:06
buda tipmi peeee
gurbetci
22.12.2011 13:01
ya bu bosananlar niye bosaniyo ki! bosaninca kivanc onlari nikahina mi alcak??
acelya
22.12.2011 12:38
ay çok saçma bir haber..... tamam bende beğeniyorum kıvançı ama okadar saçma bi haberki... neysee yorumsuz kalayım....
gurbetci FR
22.12.2011 12:36
valla ne diyim araplar kadar gorgusuz insanlar gormedim cok arap tanidim fransada yasiyorum arap arkadaslarim cok inanin ki cogu dinle hic bi alakasi yok azi dindar ,arap musluman deyip gecmeyin ,arap mi aveupa desen ben avrupa derim o kadar yani
009
22.12.2011 11:58
AH KIVANÇ YIKTIN ORTALIĞI...YAZIK BÜTÜN ERKEKLER SENİN GİBİ OLMAK İSTİYOR
SELEN
22.12.2011 11:50
ARTIK NE OLMA KIVANÇTAN BİLİYORLAR YAKIŞIKLI OLMAK SUÇ MU BUNE KARDEŞİM YA...............
gelincik
22.12.2011 11:45
Çok komik :)

İlgili Haberler
Diğer Haberler


GÜNDEMDEKİLER : Kim Kardashian   Ahu Yağtu   Esra Erol   Acun Ilıcalı   Kenan İmirzalıoğlu   Muhteşem Yüzyıl   Bülent Ersoy   Gülben Ergen   Beren Saat   Suskunlar   Saba Tümer