Anasayfa Magazin Güzeller Galerisi Video Galeri Foto Galeri Güncel Kadınca
sacitaslan.com facebook sacitaslan.com twitter

Londra'da 6 bin kişi Sezen'i izledi

Merhum Zeki Müren'den sonra Londra'daki Royal Albert Hall'de konser veren ikinci Türk sanatçı olan Sezen Aksu, 4 yıl aradan sonra tarihi mekanda sahneye çıktı.

Londra da 6 bin kişi Sezen i izledi



Son albümü ’Öptüm’, geçen ay İngiltere’de satışa sunulan Sezen Aksu, Londra’da konser verdi. Kensington semtindeki tarihi Royal Albert Hall’ü dolduran 6 bin kişinin karşısına çıkan Aksu, konserine ’Lal’ şarkısıyla başladı. Mavi derin yırtmaçlı bir elbiseyle sahneye çıkan sanatçıya, ünlü piyanist ve besteci Fahir Atakoğlu eşlik etti.

İLLE DE BARIŞ DİYORUM

2.5 saat süren konserinde, Hakkari’de 24 askerin şehit olduğu hain saldırıya da değinen Sezen Aksu, ’İlle de barış diyorum. İnsanlığımızı kaybetmeden bir an önce barış diyorum. İnsanın hiçbir amacı onurlu bir barıştan daha değerli değil’ diye konuştu.

TIMARHANEDEN KAÇTIM

Aksu sahnedeyken, ’tımarhaneden kaçarak konsere geldiğini’ belirten Dursun adlı bir Türk, ayağa kalkarak, sanatçıya olan hayranlığını dile getirince, polis tarafından salondan çıkarıldı. Zeki Müren’den (1976) sonra Royal Albert Hall’de sahneye çıkan ikinci Türk sanatçı olan Sezen Aksu, 2007 yılında da aynı mekanda konser vermişti.




 





22.10.11 14:30

Etiketler : londra, sezen aksu, konser, sanatçı,
1 kişi 1 puan verdi
1519 kez okundu

1 Yorum
Sezenci
23.10.2011 00:15
Seni Seviyorum Sezen...... Türkiyenin Asil ve gercek Sanatcisi!

İlgili Haberler
Diğer Haberler


GÜNDEMDEKİLER : Kim Kardashian   Ahu Yağtu   Esra Erol   Acun Ilıcalı   Kenan İmirzalıoğlu   Muhteşem Yüzyıl   Bülent Ersoy   Gülben Ergen   Beren Saat   Suskunlar   Saba Tümer