Anasayfa Magazin Güzeller Galerisi Video Galeri Foto Galeri Güncel Kadınca
sacitaslan.com facebook sacitaslan.com twitter

Seda Sayan'dan Nihat Doğan konusuna red!..

Aylardır asla Nihat’ın ağzını adına almayacağını söyleyen Seda Sayan, her nasılsa önce konuyu Survivor’dan açıp Nihat Doğan’a getirmişti.

Seda Sayan dan Nihat Doğan konusuna red!..

REKLAMLAR




Konuştuğu doktor da Nihat’ın testesteronu eksik demiş, O da “Aaaa” diye yanıt vermişti.
Şimdi öğrendik ki, yanındaki ekibi, “Bu konuya devam edelim, iyi rating yaparız. Program boyunca, alt yazı geçeriz, Seda Sayan, Nihat Doğan’in için ne diyecek diye… Siz de program sonunda iki laf edersiniz ve beklenti oluşturur, rating alırız” diyorlarmış.

Ancak Seda Sayan’ın tavrı net olmuş:
“Bizim böyle bir şeye ihtiyacımız yok. Yılların emeğini iki  lafa yedirtmem… O gün konu oldu, konuştuk, bitti. Başka bir niyetim yoktu. Ama devam edersek, bu konuyu gündem yapanlar haklı çıkar. Baksanıza Takvim gazetesi “Yılana sarıldı” diye manşet atmış. Nihat konusunu açmamı da rating olayına bağlamış. Benim böyle bir şeye ihtiyacım yok. Hayır, Nihat falan konuşmayacağım”
cevabını vermiş.

Ama ekip hala ısrarcıymış!..
Ancak Seda Sayan, “Unuttuğunuz bir şey daha var. Beni konuşturacaksınız, sonra adam dönecek bir laf edecek, ben nasıl cevap vericem?.. Hiç muhatap bile olmak istemiyorum. Kimsenin peşinden koşan bir kadın olmayı bırakın, öyle görünmeyi bile kabul edemem. Benim Nihat’ın N’sine bile ihtiyacım yok” diyormuş.
Bakalım ne olacak?.. Hafta içi hep birlikte göreceğiz…







11.06.11 23:55

henüz puan verilmedi
15650 kez okundu


İlgili Haberler
Diğer Haberler


GÜNDEMDEKİLER : Kim Kardashian   Ahu Yağtu   Esra Erol   Acun Ilıcalı   Kenan İmirzalıoğlu   Muhteşem Yüzyıl   Bülent Ersoy   Gülben Ergen   Beren Saat   Suskunlar   Saba Tümer