Anasayfa Magazin Güzeller Galerisi Video Galeri Foto Galeri Güncel Kadınca
sacitaslan.com facebook sacitaslan.com twitter

Şenol İpek'in 7 yıla kadar hapsi isteniyor

Beşiktaş'ta askerler ile trafikte tartışarak birine yumruk atıp hızını alamayınca da askeri aracın stop lambalarını kıran Şenol İpek hakkında "mala zarar verme ve kasten yaralama" suçlarından 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Şenol İpek in 7 yıla kadar hapsi isteniyor



İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nın hazırladığı iddianameye göre; Erler Emrah Aydın ve Burak Taha Yasakoğlu 5 Şubat 2010 günü askeri araçla Beşiktaş Maslak’a doğru yola çıktı. Ancak iki asker ile Evren Kandemir’in kullandığı otomobille Şenol İpek ile trafik meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Şenol İpek tartışma kavgaya dönüşünce Emrah Aydın’a yumruk attı. Bununla da yetinmedi araç komutanı olan Burak Taha Yasakoğlu’nun sorumluluğundaki askeri araca tekme atarak stop lambalarını kırdı.

Askerlerin şikayetçi olması üzerine İpek hakkında "mala zarar verme ve kasten yaralama" suçlarından 1 yıl 4 aydan 7 yıla kadar hapis istemiyle Asliye Ceza Mahkemesi’nde önceki gün dava açıldı. İpek’in yargılanacığı asliye ceza mahkemesi önümüzdeki günlerde belli olacak

Özden ATİK / AHT



 





14.01.12 13:15

4 kişi 5 puan verdi
3460 kez okundu


İlgili Haberler
Diğer Haberler


GÜNDEMDEKİLER : Kim Kardashian   Ahu Yağtu   Esra Erol   Acun Ilıcalı   Kenan İmirzalıoğlu   Muhteşem Yüzyıl   Bülent Ersoy   Gülben Ergen   Beren Saat   Suskunlar   Saba Tümer