Anasayfa Magazin Güzeller Galerisi Video Galeri Foto Galeri Güncel Kadınca
sacitaslan.com facebook sacitaslan.com twitter

Sezen Aksu'nun gecesi tatsız bitti

Kısa süre önce Asmalımescit’te Hakan Yılmaz’a saldıran ‘zihinsel engelli Ayşe’, yine işbaşındaydı.

Sezen Aksu nun gecesi tatsız bitti



* Ailesi ve yakınlarıyla Ece Bar’da yeni yılı kutlayan Sezen Aksu’nun gecesi keyifli başlamıştı.

* Sigara yasağı yüzünden sık sık kapının önüne çıkan Minik Serçe, gazetecileri kırmayıp soruları yanıtladı.

* Yeni albümünün müjdesini veren Aksu, Hülya Avşar’la Tarkan’ın dargınlığıyla ilgili olarak, “Elbette barışacaklar. Fakat zamana ihtiyaçları olabilir” dedi.

* 2012’yle ilgili beklentilerini de sıralayan Minik Serçe, “Pek fazla bir şey dilemiyorum ama hayat bildiği gibi gelsin, hayatı olgunlukla karşılayabilecek gücümüz olsun” ifadesini kullandı.

* Aksu, “Torun istiyor musunuz?” sorusunu da oğlu Mithat Can Özer’e laf atarak yanıtladı: “İstiyorum tabii ama bizim oğlanın o taraklarda bezi yok.”

* Sorular soruldu, cevaplar alındı. Tam Minik Serçe mekandan ayrılırken olan oldu. ‘Ayşe’ ismiyle bilinen zihinsel engelli kadın, Aksu’nun üzerine atılarak para istedi. İsteği reddedilince de sinirlenip küfürler etmeye başlayan kadını, Minik Serçe’nin dostları güçlükle zaptetti. Daha sonra kendini Sezen Aksu’nun aracının önüne atan ‘Ayşe’, 100 TL bahşişi kaptı.

MESUT YILMAZ






31.12.11 10:40

henüz puan verilmedi
1833 kez okundu


İlgili Haberler
Diğer Haberler


GÜNDEMDEKİLER : Kim Kardashian   Ahu Yağtu   Esra Erol   Acun Ilıcalı   Kenan İmirzalıoğlu   Muhteşem Yüzyıl   Bülent Ersoy   Gülben Ergen   Beren Saat   Suskunlar   Saba Tümer