Anasayfa Magazin Güzeller Galerisi Video Galeri Foto Galeri Güncel Kadınca
sacitaslan.com facebook sacitaslan.com twitter

Sibel Barış'ın 8 milyon euroluk yatı!..

Sibel Barış 15 yaşında evden kaçıp dansöz oldu. Hakan Balkaner’le evlenip ‘zengin’ hayatı yaşamaya başladı. Ancak eşi odasında sekreterinin eski kocası tarafından öldürüldü.

Sibel Barış ın 8 milyon euroluk yatı!..



Sibel Barış 15 yaşında evden kaçıp dansöz oldu. Hakan Balkaner’le evlenip ‘zengin’ hayatı yaşamaya başladı. Ancak eşi odasında sekreterinin eski kocası tarafından öldürüldü. Yeniden dansöz oldu. Ancak şans yüzüne bir kez daha güldü. Üç ay önce bir armatörle evlendi ve...

Yoksul bir ailenin kızıyken 15 yaşında evden kaçıp oryantal olan Sibel Barış’ın hayatı işadamı Hakan Balkaner’le yaptığı evlilikle değişti. Zengin bir aileye gelin giden ve bu evlilikten bir de kızı olan Barış’ın bu mutluluğu eşi Hakan Balkaner’in 2003 yılında holding binasındaki odasında sekreterinin eski kocası tarafından pompalı tüfekle öldürülmesiyle son buldu. Bu acı olaydan sonra uzun süre kendine gelemeyen kızıyla birlikte tek başına ayakta kalma mücadelesi veren Barış bütün bunların üstüne bir de Balkaner Ailesi’nin sahibi olduğu Yurtbank’ın tasfiyesi sonrası gelen hacizlerden nasibini almış, borçlarla boğuştu.  O dönem yaptığı röportajlarda “Kızım burslu okuyor olmasa onu okula gönderecek param bile yok” diyen Sibel Barış geçinebilmek için bıraktığı dansözlüğe geri dönmek zorunda kaldı. Bu durum en çok da kızı Pelin’i rahatsız etmiş ‘oryantal annenin kızı’ sözleri yüzünden sık sık okul değiştirdi.

Küllerinden doğdu!

Öyküsü o dönem ‘yarım kalan bir külkedisi masalı’na benzetilen Sibel Barış’ın talihi yıllar sonra bir kez daha döndü. 3 ay önce armatör Erkan Selah ile nikah masasına oturan Sibel Barış’ın yüzü tıpkı eski günlerdeki gibi yine gülmeye başladı. Hayatı bir anda tamamen değişen Sibel Barış Bodrum’da 52 metre uzunluğunda 8 milyon euro (yaklaşık 19 milyon TL) değerindeki Sea Star isimli teknesinde tatilin tadını çıkarıyor. Zaman zaman ünlü isimleri de teknesinde misafir eden Barış’ın önceki günkü konukları Seda Sayan, Tanyeli ve genç oryantal Didem’di. Ünlü oryantalin misafirlerine 5 kişilik tekne çalışanı hizmet etti.

4 yük gemisi bulunan Erkan Selah aynı zamanda Tuzla’daki Selah Tersanesi’nin de sahibi. Bodrum’daki Onikon isimli butik otelin yanı sıra Gümgüm Kabere de Selah’a ait.

‘Çorap satıyordum şimdi prensesim’

“Fakir bir ailenin kızıydım. 6 yaşında aileme destek olmak için pazarda çorap, şişe ve gazete kağıdı satıyordum. Annem beni ilkokul 4’e giderken kaçırıp İstanbul’a getirdi. Dansöz olmaya karar verdim. Sonra Hakan çıktı karşıma. Öldürüldü. Kabus dolu günler geçirdim. Hakan’dan sonra beni hayata bağlayan kişi Erkan oldu. Kendimi prensesler gibi hissediyorum. Eşim bir dediğimi iki etmiyor”







11.07.11 11:15

henüz puan verilmedi
8786 kez okundu

1 Yorum
Crescent
11.07.2011 21:28
Bazi insanlar ne kadar deli dolu da dursa bi yara var iste derinlerde.. SibeI Baris bunlara ornekten biri.. Iste simdi Sibel "Hanim" olursun Sibel Baris. Keyfin bol olsun:)

İlgili Haberler
Diğer Haberler


GÜNDEMDEKİLER : Kim Kardashian   Ahu Yağtu   Esra Erol   Acun Ilıcalı   Kenan İmirzalıoğlu   Muhteşem Yüzyıl   Bülent Ersoy   Gülben Ergen   Beren Saat   Suskunlar   Saba Tümer