
Sivar "İspatlanmasa da bu hastalığın genetik izleri olabiliyor. 6 ayda bir kontroldeyim" dedi. Genç sunucu Tanem Sivar kansere yakalanmamak için sürekli doktor kontrolünde olduğunu söyledi. Babaannesini kanserden kaybeden Sivar her kadının bu konuda bilinçli olması gerektiğini söyledi. Sivar, "Kanserin genetik olup olmadığı hala araştırılan bir konu. Ancak ben ailemizden birini bu hastalıktan kaybettiğim için daha hassasım. 6 ayda bir mutlaka kontrollerimi yaptırırım. Çünkü kanseri ancak erken teşhişte yenebiliriz" dedi.
'HER PROJEDE VARIM'
Kanserle ilgili her türlü sosyal sorumluluk projelerinde de yer aldığını belirten genç sunucu şunları söyledi: "Popüler kimliğimi kullanarak bu konuya dikkat çekmek istiyorum. Bir kişi bile benim röportajımı okuyup arkasından check up yaptırsa ne mutlu bana. Dünyada bundan büyük bir mutluluk olmaz. Şöhreti iyi bir araç olarak kullanmak gerek."
Hepsi de güçlü kadınlar
Nilüfer, Vahide Gördüm ardından da Deniz Uğur'un meme kanserine yakalanmasına çok üzüldüğünü söyleyen Tanem Sivar, "Hiçbirini tanımıyorum ama elbette kalbim hep onlarla. Hepsi de çok güçlü kadınlar. Hayata bağlılıklarıyla örnek oluyorlar" dedi.
Okan Işık
