Mahmut Tanal İstanbul için adaylığını açıkladı

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, "İstanbul'da oturuyorum ve İstanbul'un sorunlarını biliyorum" diyerek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olmak istediğini açıkladı. Tanal, önseçim yapılması durumunda da kendisine şans verilebileceğini söyledi.

Mahmut Tanal İstanbul için adaylığını açıkladı
Habertürk'ün haberine göre CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olmak istediğini açıkladı.

Bilecik'te yayın yapan 11haber.com internet sitesine konuşan Tanal, "İstanbul'da oturuyorum, İstanbul'u çok iyi biliyorum. İstanbul'un sorunlarını, dertlerini çok iyi bilen biriyim. O anlamda İstanbul halkının bana bu fırsatı verebileceğine inanıyorum" dedi.

Önseçime gidilmesi durumunda da kendisine fırsat verilebileceğini kaydeden Tanal, "Halkın istediği kriterleri karşılayan adaylardan biri de benim" ifadelerini kullandı.

Seçilmesi durumunda şahsi işleri için makam arabası kullanmayacağını belirten Tanal, "Kapıların mandallarını kaldıracağım. Başkan, erişilebilir kişi olmalı. Başkan, halkın emrinde olmalı" diye konuştu.