Mahmut Tuncer'in kızı Gizem'den açıklama!

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer geçtiğimiz Mart ayında bir trafik kazasına karıştı. Mahmut Tuncer ve kızına kazayı örtbas etmek suçundan 3 yıla kadar hapis istendi.

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem'den açıklama!
Sözcü'den Ömercan Altay'ın haberine göre Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer, 3 Mart akşamı saat 22.00 sularında Şişli’de seyir halindeyken dönülmez işareti olan yerden dönüş yaptığı sırada karşıdan gelen Merhaz Elçi’nin kullandığı motosikletle çarpıştı.

Gizem Tuncer, levhayı görmediğini ve kabahatli olduğunu kabul etti. Tuncer, “40 – 50 Km hız ile gidiyordum. Karşıdaki motorlu sürücü hızlı geliyordu ve sağ kapıma çarptı, bunun üzerine ambulans çağırarak yaralıyı hastaneye götürdüm. Yaralının tedavisi bitene kadar başında bekledim. Hastaneden çıktıktan sonra içim rahat etmediği için onu özel hastaneye götürmeyi teklif ettim ama o kabul etmedi ve ‘Ben iyiyim’ diyerek hastaneden çıktı. Kendisini eve bıraktım” dedi.

‘POLİS ÇAĞIRALIM’ DEDİM İSTEMEDİ

Gizem Tuncer, kazaya karıştığı kişiye hastane çıkışı 'Polis çağıralım’ dediğini ve karşı tarafın istemediğini söyledi. Bunun üzerine kazaya karışan Elçi’yi evine bıraktığını ve evine bıraktıktan sonra sağlık durumunu sormak için 2-3 kez aradığını belirtti.

BENİ TEHDİT ETTİLER

Gizem Tuncer, kazaya karışan Merhaz Elçi’nin ertesi sabah kendisini aradığını ve “Senin Mahmut Tuncer’in kızı olduğunu öğrendik. Biz motosikletin tamirini sigortadan yaptırmaktan vazgeçtik. Elden para istiyorum. Siz sanatçısınız, zenginsiniz bana elden 40- 50 bin TL verin” dediğini ileri sürdü. Tuncer, ilerleyen saatlerde de Elçi’nin eşinin aradığını ve “Para vermezsen seni mahkemeye vereceğiz” diyerek tehditler savurduğunu iddia etti.

Tuncer, sahteciliğe başvurmayı reddettiğini zaten hasarın sigortadan karşılanacağını belirterek, suiistimal edildiğini ifade etti.