Makineye oynattı 2 TL'ye zengin oldu!

Süper Loto’nun Keçiörenli rekortmeninin şansı tek kolonla güldü. 2 TL’lik kuponu makineye oynatan ve bugüne kadar tek kişiye verilen en yüksek ikramiyeyi kazanan talihli gizlense de Keçiörenliler onu bulmaya kararlı. Kuponu oynadığı bayinin sahibi yeni milyonerden daire istedi.

Makineye oynattı 2 TL'ye zengin oldu!
Habertürk Gazetesi'nden Neslihan Can'ın haberine göre Süper Loto’nun 11 hafta devrederek 37 milyon 764 bin TL’ye ulaşan rekor ikramiyesi, önceki akşam yapılan çekilişle Ankara Keçiören’e çıktı. 02-05-24-39-45-49 numaralarını oynayıp güne milyoner olarak uyanan talihli kimliğini gizliyor.

Haberi duyan Keçiörenliler ise büyük ikramiye kazanan kuponun oynandığı Etlik’te Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin karşısındaki bayiye akın etti.

‘BENİ KİRADAN KURTARSIN’

37 milyon liralık ikramiyenin aylık faiz getirisini hesaplamaya koyulan mahalleliler, talihliden aylık 400 bin liraya ulaşan faizi kendileriyle paylaşmasını istedi. Bayi sahibi Vahdi Menekşe de talihliden bir daire talep etti. “Umarım ikramiye ihtiyaç sahibi birisine çıkmıştır” diyen Menekşe, “19 yıldır kiralık dükkânımda şans oyunu oynatıyorum. Belki 19 yıl sonra şans bana da gülmüştür, talihliden bana iyi kötü bir daire almasını, kiradan kurtarmasını istiyorum” dedi. Çekiliş günü bin 400 kupon oynattığını anlatan Menekşe, “Bu oyunun tutkunları bellidir, hepsini tanırım ama ikramiye rekor olunca ilgi de yoğun oldu” diye konuştu.

264 KİLOGRAM ALTIN

Şanslı bayinin önünde toplanan Keçiörenliler, 37 milyon 764 bin liralık büyük ikramiye ile neler alınabileceğini hesapladı.

İşte o hesaplar:

Hazine bonosuna yatırıldığında yıllık 4 milyon 290 bin lira (aylık 357 bin TL) faiz.

İstanbul Bebek’te boğaz manzaralı 6 daire.

264 kilogram altın.

Boğaz’da 4 katlı 2 yalı.

Bir Gufstream IVSP uçak.

Ferrari’nin Ekim ayında gelecek yeni modeli GTC4 Lusso’dan 16 adet.