Maliyetine Emre Mor

G.Saray, Celta Vigo’ya, “Emre’yi 2 yıllığına kiralamak istiyoruz. Futbolcunun maaşının tamamını karşılarız ama kiralama bedeli ödemeyiz. Şartlarımız bu!..” teklifini yaptı.

Maliyetine Emre Mor
Akşam'ın haberine göre Galatasaray'ın  transfer hedeflerinden Emre Mor için girişimler başladı. İspanyol ekibi Celta Vigo’nun Borussia Dortmund’dan, 13 milyon euro karşılığında aldığı Emre Mor, geçtiğimiz yıl büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. 20 yaşındaki kanat oyuncusu, disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı. Aslan, Teknik Direktör Fatih Terim’in isteği ve onayı ile Celta Vigo’ya, Emre Mor’un 2 sezon tüm maliyetini karşılamak kaydı ile kiralama teklifi yaptı.

'DEĞERİNİ ARTIRIP DÖNER'

Sarı-Kırmızılılar, kadro dışı kalan Emre Mor için Celta Vigo Kulübü’ne kiralama bedeli teklif etmeyip, “Şampiyonlar Ligi arenası başta olmak üzere Galatasaray’da kendini gösterecek olan futbolcunuz bu sayede iyi bir form yakalayıp, değerini artırarak size dönebilir. Bu 2 yıl boyunca tüm maliyetlerini karşılayacağız” dedi ve genç oyuncu için ilk adımını attı.

İspanyol ekibiyle 2022’ye kadar mukavelesi bulunan Emre, geçen sezon 23 karşılaşmada 1 gol atabildi.
Konular Spor Haberleri