Mancini'nin kara listesindekiler!..

Sarı-kırmızılı takımı 7 aydır çalıştıran Roberto Mancini’nin Florya’da kaldığı taktirde göndereceği isimler de belli oluyor.

Mancini'nin kara listesindekiler!..
Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre Galatasaray’daki geleceği merak edilen Roberto Mancini için ‘Kalacak mı yoksa gidecek mi’ diye bekleyen Galatasaraylı yıldızlar var. 7 aydır sarı kırmızılı takımı çalıştıran Mancini ile yıldızı barışmayan futbolcular, Florya’daki geleceklerine yön vermek adına Galatasaray yönetiminin Mancini konusundaki kararını merak ediyor. İşte İtalyan hocanın, kalırsa üstünü çizeceği isimler...

FİLDİŞİLİ BEKLE YILDIZI BARIŞMADI

1-EBOUE: Arsenal’den alınan ve Terim’in hoca olduğu dönemde gözdesi olan Eboue ile Mancini’nin yıldızı barışmadı. Mancini, Eboue’yi Elazığ’a götürmedi. Gençlerbirliği maçında yabancı kontenjanı sıkıntısı da söz konusu değildi.
Mancini, son Gençlerbirliği maçında 5 yabancı ile sahaya çıkıp 18 kişilik kadroya yılda 2.5 milyon Euro alan Eboue’yi dâhil etmedi. Bu karar, Fildişili yıldızı şoke etti. Eboue ile Mancini’nin arasında negatif bir ilişki hakim... 1 yıl daha G.Saray ile kontratı bulunan Eboue, Mancini kalırsa gidecek.

KİRADAN GERİ GELEMEYECEKLER

2-ENGİN: Terim’in ayrılığı sonrası Tugay Kerimoğlu’nun kendisini kazanmaya çalışmasına rağmen teknik heyete küsen ve ayrıldıktan sonra sivri açıklamalara imza atan Engin Baytar’ın kaderi de Mancini kararına bağlı. İtalyan hoca kalırsa, Engin dönemeyecek.
3-DANY: Gaziantep’ten 2 sezon önce alınan, Fatih Terim’in beğendiği bir başka isim de Mancini’nin gözüne giremeyen Dany... Devre arası Beşiktaş’a kiralanan ve sezon sonunda Florya’ya dönecek olan Dany’nin de Galatasaray’a geri dönüşünün önü tıkalı...

GÖKHAN 3 AYDIR OYNAYAMIYOR

4-GÖKHAN: Tecrübeli stoperin 2015 Mayısı’na kadar Galatasaray ile kontratı var. Ancak Mancini, 3 aydan bu yana Gökhan’a şans tanımıyor. Ve İtalyan hoca Florya’da göreve devam ederse, Gökhan’ın da sarı kırmızılı forma ile oynama ihtimali ortadan kalkacak.
5-SALİH: Mancini’nin gözünden düşen bir başka isim ise Salih Dursun… Devre arasında Kayseri’den 2 milyon 750 bin Euro’ya alınan Salih de Mancini’nin beğenisini toplayamadı. Mancini, A takım seviyesinde görmediği genç sağ bekin kiraya verilmesi fikrinde...
Konular Spor Haberleri