Mancini'ye 4 yıldızlı jest!

Galatasaray ile Inter takımı arasında oynanan hazırlık maçında Galatasaraylı futbolcular, eski teknik direktörleri Roberto Mancini'ye dördüncü yıldızı kazandıklarını simgeleyen kağıt ile bir not vererek büyük jest yaparak geçmiş dönemlerde hocalarını ti'ye alan Fenerbahçe'ye de cevap vermiş oldu.

Mancini'ye 4 yıldızlı jest!
CİHAN'da yer alan habere göre Galatasaray'da görev yaptığı dönemde futbolcularına saha içine kağıt ile not gönderdiği için alay konusu haline gelen İtalyan çalıştırıcıya Galatasaraylı futbolculardan büyük jest geldi.

Fenerbahçeli Volkan Demirel, şampiyon oldukları dönemde Mancini'nin saha içine gönderdiği notlara 'Şampiyon Fenerbahçe' yazarak ti'ye almıştı.

İki takım arasında oynanan hazırlık maçının ikinci dakikasında kaptan Selçuk İnan, kulübün tercümanı Mert Çetin'den aldığı notu önce Burak'a verdi. Burak Yılmaz da Sneijder'e kağıdı iletti.

Hollandalı futbolcu, daha sonra Inter yedek kulübesinin önüne gelerek Roberto Mancini'ye elindeki kağıdı verdi. İtalyan teknik adamın kameralara gösterdiği kağıdın üzerinde Galatasaray'ın şampiyon olarak tamamladığı dördüncü yıldızını simgeleyen dört yıldız olduğu görüldü.

Galatasaraylı futbolcular, eski hocalarına ti'ye alan Fenerbahçe takımına da yanıt vermiş oldu.
Konular Spor Haberleri