Manisa-Denizli kavgaya tutuştu!

Tarzan, Slavko Perovic’le anlaştığını duyurdu ortalık karıştı. Horozlar da transferi yalanladı.

Manisa-Denizli kavgaya tutuştu!
Yeni Asır'dan Sebahattin Alp'in haberine göre TFF 1. Lig'in iki Egelisi Manisaspor ile Denizlispor'un arası, ara transferde açıldı. Manisaspor yönetimi, eski golcüsü, Denizlispor forması giyen Slavko Perovic'le anlaştığını duyurdu.

Denizlispor çıkan haberleri yalanlarken, geçtiğimiz pazar günü Perovic'le yemekte bir araya gelen Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen'in transfer için söz aldığı kaydedildi. Denizli'den ayrılmayı kafasına koyan Perovic'in alacaklarını bırakıp Manisa'ya geleceği öne sürülüyor. Perovic'in Manisaspor ile anlaştığı ile ilgili çıkan haberler üzerine açıklama yapan futbol şube sorumlusu asbaşkan Ali Fırat, haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Taraftarların bu tür haberlere itibar etmemesi gerektiğini belirten Fırat, "Manisaspor tarafından bize resmi bir teklif gelmemiş olup, Perovic bizim sözleşmeli oyuncumuzdur" dedi.

Gökcan gitti, Fahri geldi

Manisaspor'da bir oyuncu gitti, bir oyuncu geldi. Eneramo ve Konde'nin ardından Gökcan Kaya ile de yollar ayrıldı. İdmana katılmayan genç futbolcunun alacaklarını öne sürerek kulübe ihtarname çekti. 15 bin lira alacağı olduğu kaydedilen Gökcan, 4 maçta 433 dakika süre aldı. Tarzan, Adana'nın 26 yaşındai sağ beki Fahri Akyol'u transfer etti.
Konular Spor Haberleri