Manisa'daki vahşette yeni detaylar!

Manisa’nın Akhisar ilçesinde pazar günü zeytinlikteki barakada, yakılmış bir kadın cesedi bulundu.

Manisa'daki vahşette yeni detaylar!
Milliyet'te yer alan habere göre polis araştırması sonucu kaybolan sağır ve dilsiz  Emine Girginer’in, yine sağır ve dilsiz Saadet K. (25) ile olduğu görüntülerden tespit edildi. Bunun üzerine Saadet K., annesi Selda K. ve aile dostları D.D. gözaltına alındı. Kızıyla birlikte katil zanlısı kadının oğlu Selim Burak K.(21) aranmaya başlandı.

Anne ve kızıyla gönül ilişkisi

İşaret dili tercümanı aracılığıyla ifadesi alınan Saadet K. Emine Girginer’i boğup annesiyle birlikte yaktıklarını belirtti. Anne ve kızın oturduğu mahallede yaşayan ve 2013 yılında ortadan kaybolan sağır ve dilsiz Arif Altay’ın da cinayete kurban gitmiş olabileceğini düşünen polis, Arif Altay’ın hem anne, hem de kızı ile gönül ilişkisi olduğu ortaya çıktı.

Çıkan bir tartışmada Arif Altay’ın da boğularak öldürüldüğünü söyleyen anne ve kız, kayıp adamın cesedini de aynı bölgede yakıp gömdüklerini söylemesi üzerine ikinci cesede ulaşıldı. Anne Selda K. hariç, dün Saadet K. ile kardeşi Selim Burak K.’ye de olay yerinde tatbikat yaptırıldı. Zanlılar adliyeye sevk edilecek.