Maradona, Rusya'yı karıştırdı!

Futbol dünyası, futbol efsanesi Arjantinli Diego Maradona’nın kendisiyle röportaj yapmak isteyen Rus gazeteci Ekaterina Nadolskaya’yı taciz etmek istediği iddiasıyla çalkalanıyor.

Maradona skandalı!..
Yeni Asır'da yer alan habere göre 30 yaşındaki Rus gazeteci Ekaterina Nadolskay, Maradona ile röportaj yapmak için gittiği otel odasında futbol efsanesinin kendisine saldırıp elbiselerini yırttığını belirterek Maradona hakkında suç duyurusunda bulundu.

Rus gazeteci Nadolskaya, Maradona ile kaldığı otelin lobisinde konuşmaya başladıklarını ona kendisi ile röportaj yapmak istediğimi söylediğimde kendisine, "Odama gel orada yapalım" dediğini söyledi.

30 yaşındaki Rus gazeteci, "Bize bir arkadaşım daha eşlik etti. Ancak bir süre sonra arkadaşım odadan ayrıldı. Maradona kapıyı kapattıktan sonra sorularıma cevap vermeye başladı. Bir süre sonra da beni taciz etmeye başladı. Elbiselerimi zorla çıkarttı, tacizden üzerimde iç çamaşırlarım varken zor kurtuldum. Korktum, polisi arayacağımı söyledim. Otelin güvenlik servisini çağırdım. Eşyalarım odada kaldı. Uzun süre sonra polis otele geldi. Elbiselerimi o zaman alabildim.
Kimse benden özür dilemedi"
dedi.

Arjantinli futbol efsanesi ise Rus gazetecinin bu iddialarını yalanlarken futbol efsanesinin yardımcıları, "Gazeteci odaya girdikten sonra kendi isteği ile soyunmaya başladı" dedi.

Rus basınında çıkan haberde Konfederasyonlar Finali için Rusya'da olan Maradona'nın ve otel çalışanlarının polis tarafından sorguya alındığı iddia edildi.
Konular Spor Haberleri