Mariah Carey'in evliliği çatırdıyor

Mariah Carey ile Nick Cannon'ın altı yıllık evliliği bitiyor mu? Çiftin, aylardır yan yana görülmemesi ve malikanelerini aceleyle satması boşanma iddialarını güçlendiriyor.

Mariah Carey'in evliliği çatırdıyor
Sabah'ta yer alan habere göre Hollywood'da 2014 yılı, evlilikler ve doğumlar kadar boşanmalarla da çok konuşulacak. Evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan Antonio Banderas- Melanie Griffith, Jay Z-Beyonce ve Gwyneth Paltrow-Chris Martin gibi ünlü çiftlere Mariah Carey ile Nick Cannon da katıldı.

2008 yılında dünyaevine giren ve Moroccon ile Monroe isimli ikiz çocukları olan çiftin, boşanmak üzere olduğu iddia edildi. Geçtiğimiz Şubat ayından bu yana birlikte görüntülenmeyen ünlü çift; geçen Sevgililer Günü'nü ve 30 Nisan'daki evlilik yıldönümlerini de ayrı geçirdi.

'KAVGALARI BİR TÜRLÜ BİTMİYOR'

Çiftin; Bel Air'deki 13 milyon dolar değerindeki malikanelerini, 10 milyon dolara aceleyle satması boşanma iddialarını kuvvetlendirdi. InTouch dergisine konuşan çifte yakın bir kaynak, "Evlilikleri kesinlikle bitti" derken, bir başka yakınları da "Aylardır bitmeyen kavgalar ediyorlar. Evlilikleri cidden sıkıntıda" diye konuştu. Bu süreçte Carey'nin kendisini alkole verdiği konuşulurken, Cannon'ın geçtiğimiz haftalarda boşanma iddialarıyla ilgili sorulara "Yorum yok" yanıtı vermesi kafaları karıştırdı. 

Mariah Carey'in evliliği çatırdıyor