Fener & Kartal'ın Caceres savaşı

Sarı -Lacivertli yönetimin 1 ay önce temas kurduğu Martin Caceres'e Beşiktaş da talip oldu... Sarı-Lacivertli yönetim 15 gün içinde İtalya'ya çıkarma yapacak...

Martin Caceres kimin olacak?
Takvim'de yer alan habere göre Sarı -Lacivertli yönetimin 1 ay önce temas kurduğu Martin Caceres'e Beşiktaş da talip oldu... Sarı-Lacivertli yönetim 15 gün içinde İtalya'ya çıkarma yapacak... Milan'ın da teklif yapmaya hazırlandığı Juventuslu oyuncu için ilk görüşmeyi Terraneo yaptı. İtalyan sportif direktöre Juventus olumlu yanıt verdi. Kartal da teklifini iletti...

İtalyan basını, Süper Lig'de liderlik mücadelesi yapan Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın Juventus'lu Martin Caceres'i kadrosuna katmak için uğraş verdiğini iddia etti. Sakatlıklar ve formsuzluk nedeniyle bu sezon yalnızca 3 maça çıkabilen Uruguaylı yıldızın sezon sonunda Juventus ile sözleşmesinin sona ereceğinin hatılatıldığı haberde bu durumu fırsata çevirmek isteyen Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transfer için Juventus'un kapısını çaldığı belirtildi. Teknik Direktör Pereira'nın savunmaya takviye istediğini ileri süren İtalyanlar, Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo'nun Juventus ile ilk resmi teması yaptığını vurgularken, Juventus'un kapıyı 3 milyon eurodan açtığı belirtildi. Beşiktaş'ın da kısa süre sonra resmi girişimi yapacağı kaydedildi. Serie A'da kötü günler geçiren Milan'ın da 28 yaşındaki Caceres için girişimde bulunacağı öğrenildi.

15 GÜN İÇİNDE FENERBAHÇE İTALYA'YA GİDİYOR

Bir başka İtalyan kaynakta yer alan haberde Milan ve Fenerbahçe'nin Caceres transferinde Beşiktaş'tan daha önde olduğu belirtildi. Ancak Fenerbahçe Yönetimi'nin geçtiğimiz ay Caceres ile temas kurduğu ve yıldız oyuncuyla yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği kaydedildi. Sportif Direktör Terraneo'nun Juvertus ile yaptığı görüşmelerden de olumlu yanıtla ayrıldığı belirtilirken, Fenerbahçe'nin 15 gün içersinde bu transfer için İtalya'ya gideceği iddia edildi.

JUVE'DEN AYRILACAK

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Caceres Juventus'tan ayrılma planları yapıyor. Teknik heyet ile arası bir türlü düzelmeyen yıldız oyuncu geçtiğimiz ay Fenerbahçe yönetimi ile temas kurmuştu.
Konular Spor Haberleri