Max’in eğitmenine tehditten uzaklaştırma!

Gonca Kaya’yı tehdit ettiği iddia edilen ünlü köpek eğitmeni Ali Yeşilırmak’ın 2 aylık uzaklaştırma cezası aldığı ortaya çıktı.

Max’in eğitmenine tehditten uzaklaştırma!
Akşam Gazetesi'nden Neslihan Keskin'in haberine göre İstanbul Aile Mahkemesi’nden koruma tisteyen sunucu Gonca Kaya, dilekçesinde bir süre duygusal arkadaşlık yaşayıp görüşmeyi kestiği Ali Yeşilırmak tarafından rahatsız edildiğini belirtti. Tehdit edildiğini söyleyen Kaya, “Bana ve arkadaşlarıma tehdit mesajları gönderdi” dedi. Yeşilırmak’ın kendisini evine kadar takip ettiğini de öne süren genç kadın, “Can güvenliğimden endişe duyuyorum. Bana zarar vermesinden korkuyorum” ifadesini kullandı. Mahkeme bunun üzerine ünlü köpek eğitmeninin 2 ay süreyle Gonca Kaya’ya karşı şiddet tehdidi, hakaret, küçük düşürücü söz ve davranışlarda bulunmamasına hükmetti. Kaya’nın evine ve işyerine yaklaşması da yasaklandı.

"Şiddet uygulamadım"

Yeşilırmak ise “Gonca Kaya’ya hiçbir zaman şiddet uygulamadım. Asıl hakaret eden kendisidir” diyerek koruma kararına itiraz etti. Ancak mahkeme şüphelinin itirazını reddetti

Hapis talebine ret

Genç sunucu bir süre sonra yine mahkemenin yolunu tuttu. Yeşilırmak’ın mahkeme kararına aykırı davrandığını belirterek, bu kez zorlama hapsi talebinde bulundu. Ancak talebi reddedildi.

Şampiyon olmuşlardı

Köpek eğitmeni Ali Yeşilırmak, “Yetenek Sizsiniz” adlı yarışmanın birincisi Max’in sahibi olarak tanınıyor. İkili birçok tv programına da konuk olmuştu.

Max’in eğitmenine tehditten uzaklaştırma!