MEB’den Gülben Ergen’e ‘skandal’ vetosu!

Milli Eğitim Bakanlığı, ortak proje yürüttüğü Gülben Ergen’in "Çocuklar Gülsün Diye Derneği" ile yapılan protokolü iptal etti.

MEB’den Gülben Ergen’e ‘skandal’ vetosu!
Sabah Gazetesi'nden Safure Cantürk ve Hakan Uç'un haberine göre Bakanlık kaynakları; derneğin protokol şartlarına uymamasını gerekçe gösterdi. Ancak kulislerde, Ergen’in evli olduğu dönemde anaokulu açılışına yasak aşkıyla birlikte katılmasının kararda etkili olduğu konuşuluyor

RAPORLAMA YOK

Skandalda son perde! Milli Eğitim Bakanlığı, Gülben Ergen'in başkanlığını yaptığı Çocuklar Gülsün Diye Derneği ile protokol imzalamıştı. Ancak o protokol iptal edildi. Bakanlık kaynakları; iptale, derneğin şartnamedeki taahhütleri yerine getirmemesini ve raporlama yapmamasını gerekçe gösterdi.

21 NİSAN 2016

Kulislere göre ise; bardağı taşıran, Ergen'in adının karıştığı yasak aşk skandalı oldu. Gülben Ergen; 21 Nisan 2016 tarihinde Erhan Çelik ile evliyken, kurucusu olduğu derneğin İzmir Karabağlar'daki anaokulunun açılışına sevgilisi Tolga Duğles ile katılmıştı. Bu olay medyaya, 'skandal' diye yansımıştı.

MEB’den Gülben Ergen’e ‘skandal’ vetosu!

MANŞETLERDEN İNMEYEN OLAY

Gülben Ergen'in evli işadamı Tolga Duğles ile yasak ilişki yaşadığına dair haberler, günlerce manşetlerden inmedi. Ergen, meslektaşlarının da büyük tepkisiyle karşılaştı.

Gülben Ergen'in, Erhan Çelik ile evli olduğu dönem, yasak aşk yaşadığı Tolga Duğles ile, İzmir Karabağlar'daki bir anaokulunun açılışına birlikte katıldığı ortaya çıkmıştı. Bu skandal görüntü ortalığı karıştırmıştı.