Mecit Dede sır oldu!..

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde dün sabah evinden ayrılan 74 yaşındaki Mecit Sapmaz kayboldu. Ailesi, köylüler ve AFAD ekipleri, yaşlı adamın izini arıyor.

Mecit Dede sır oldu!..
CİHAN'ın haberine göre Aşırlar Kavaklı Mahallesi'nde yaşayan ve nörolojik rahatsızlığı bulunduğu öğrenilen Sapmaz, dün sabah erken saatte evinin yatak odasının camından dışarı çıktı.

Sapmaz'ın yatağında olmadığını fark eden eşi, çocuklarına haber verdi. Ailesi, evden ayakkabısız ve eşofmanlarıyla ayrılan yaşlı adamı bulmak için çevrede arama yaptı. Ailesi, şehir merkezine gitmiş olabileceği ihtimaline karşı kent merkezinde yaşlı adamın gidebileceği yerleri de aradı. Ancak bir sonuç alamadı. Polise ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulunan aile komşu mahallelere de haber saldı.

Akşam saatlerinde AFAD ekipleri, yaşlı adamın mahallesinde arama çalışması başlattı. Üç ekipten oluşan AFAD görevlileri, arama köpeğiyle birlikte yaşlı adamın izini aradı. Ekipler çevredeki su kanalları, gölet ve bahçeleri aradı. Yaklaşık 6 saatlik aramaya rağmen yaşlı adamın izine ulaşılamadı.