4 yıllık haber nasıl Kelebek'te manşet oldu?..
Kelebek uykusu!.. Ünlü şovmen Okan Bayülgen'in oturduğu Galata'daki tarihi Doğan Apartmanı'na yönetici olduğu haberi dün Hürriyet'in Kelebek ekinin manşetindeydi.
Oysa uzun süredir Doğan Apartmanı’nda oturan Bayülgen’in yöneticilik hikayesinin yeni değil, 4 yıl öncesinde de haberleştirildiği biliniyordu. Üstelik o dönem Bayülgen’in yöneticilik haberine Haftasonu dergisi tam sayfa yer ayırmıştı. 2008 senesine ait bir haberin yeniymiş gibi sunulmasının habersizlikten mi yoksa google’a bakma tembelliğinden mi kaynaklandığı merak uyandırdı. Dün bu konu medya mensupları arasında twitter’da da tartışma konusu oldu.
YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır.
Sitemizde yayınlanan haber ve videolar, sitemiz kaynak gösterilmek veya ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir.
Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.
6 kişi 5 puan verdi
8063 kez okundu