Dün tutuklanan Denizci Kurmay Albay Dursun Çiçek tarafından hazırlandığı iddia edilen 'İrtica ile Mücadele Eylem Planı'nda "hazırda bekletilen eleman" olarak geçen Mihr Tarikatı lidedi İskender Erol Evrenesoğlu'nun internet sitelerine düşen bir görüntüsü "bu kadar olur" dedirtiyor.
VAHİY ALIP İLETİYOR!
Evrenesoğlu müridinin sorusuna cevap vermek için sözde vahiy bekliyor, 10 saniye sonra da "Ihhh" diye irkilip gelen cevabı iletiyor. Allah ile konuştuğunu ve kendisinin Allah'ın Resulü olduğunu iddia eden Evrenesoğlu, 16 yaşındaki bir müridinin kendisine yönelttiği, "Size tabiyetim kabul oldu mu?" şeklindeki soruya kameralar önünde "vahiy alıyor gibi" yaparak cevap veriyor. Evrenesoğlu kendisine gelen sözde vahy ilettiği müridinden bir de rapor istiyor.
"IHHH" DEDİ CEVABI VERDİ
Aralarına yeni katılan genç müridinin sorusuna, "bilmiyoruz" diye cevap verdikten sonra oturduğue yerde kafasını öne eğip 10 saniye kadar bekledikten sonra irkilerek doğrulan Evrenesoğlu, "Evet evladım tabiyetin kabul olmuş." şeklinde yanıtlıyor.
Videoda Evrenesoğlu'nun Allah ile iletişime geçme hareketi kadar, 16 yaşındaki müridinin sorduğu soru da dikkat çekiyor. Yeni ve genç müridin Evrenesoğlu'na sorduğu soru şöyle: "Sevgili Mehdi Efendimiz. Ben 16 yaşındayım. Rotherdam konferansında tabii oldum. Şu an edebi bir zikirdeyim ve zikrimi zevkle çekiyorum. Ama yinde de içimde bir şüphe var; tabiyetim geçerli oldu mu? diye. Henüz namaza başlamadım ama zikrimi aksatmadan hergün çekiyorum. Efendimiz lütfen bana cevap verebilir misiniz, tabiyetim kabul olmuş mu diye."
Haber7
*******
Hepsi güzel de!.. Ancak 10 saniye yere bakıp sonra IHHH!... Demeni anlamış değilim!...
Neden bukadar zorlandın üstadım?...
Yediğin ağır bir yemek mi dokundu nedir?....
Ne günlere kaldık!...
Allah yardımcımız olsun!..
Sacit Aslan