Mega star Tarkan’a İzmir’de evlilik terapisi

"Tarkan’ın evlilik kararı alıp bu kararını hayata geçirmeden önce bir köyde bulunan terapi merkezine geldiğini duydum. Meğer Emel Sayın’ın da aralarında bulunduğu birçok ünlü isim bu merkezde tazeleniyormuş..."

Mega star Tarkan’a İzmir’de evlilik terapisi
Yeni Asır'ın Kahraman Durak'ın yazısı...

Magazin habercileri için keyifli haftalar yaşıyoruz dersek yanılmış olmam.

Sonuçta mesleğimiz bu haberleri yapmaktan ibaret ve okuyucu kitlesi de oldukça fazla. Magazin haberleri gazetelerin en çok okunan bölümlerinin başında geliyor. Şöyle diyeyim her sosyoekonomik seviyeden okurumuz var. Eleştirseler de eleştirmeseler de magazin haberlerini bayıla bayıla takip ettiklerini kimse inkar edemez. Kısa bir magazin açıklamasının ardından ana konumuza yani başlıktaki konumuza gelelim ne dersiniz?

FISILITILAR NELERE KADİR?

Aslında bu bilgi bana tesadüfen ulaştı. Bir dost sohbetine kulak misafiri oldum. Tarkan'la ilgili bomba iddiayı da bu şekilde duymuş oldum. Buradan satırlara dökemediğim iddialar var onlar haricindekileri sizlerle paylaşıyorum öncelikle onu belirteyim. Fısıldananlar şöyle efendim... Tarkan'ın evlilik kararı alıp bu kararını hayata geçirmeden önce İzmirliler tarafından pek bilinmese de Bornova tarafında bir köyde bulunan terapi merkezine geldiğini söylediler.

Bu merkezi herkes bilmese de ünlü isimlerin şifa bulmak ya da sağlıklı yaşamlarını devam ettirmek amacıyla sıkça geldikleri bir kampmış aslında burası. Emel Sayın'dan tutun birçok şöhret terapi merkezine gelip gidiyormuş. Tarkan da bu isimler arasındaki yerini almış.

İddialara göre Tarkan evlenmeden çok kısa bir süre önce tarapiye gelip bir süre burada kalmış.
Başta anti aging ve medikal yoga olmak üzere doğa ile baş başa kalarak spor ve doğal gıdalar ile beslendikten sonra İzmir'den ayrılmış. Sonra gidip nikahı basmış.

BABA OLUYORMUŞ

Bu iddialar bazında düşünürsek, Tarkan İzmir'de hangi terapi merkezine gitti? Bu merkeze neden evlenmeden önce gelme gereği duydu? Ne kadar süre kaldı? Hala gelmeye devam ediyor mu? Soruların cevabını illa ki merak edeceksiniz, bence de etmeye devam edin. Benim görevim sormak. Bu arada şu bomba iddiayı da dillendireyim Tarkan baba oluyormuş. Benden söylemesi...

KAHRAMAN DURAK / YENİ ASIR GAZETESİ