Megan Fox'tan samimi açıklamalar!

Megan Fox, özel yaşamıyla ilgili merak edilenleri Cosmopolitan dergisine anlattı.

Megan Fox'tan samimi açıklamalar!
Harika bir aileye sahipsiniz. Eşiniz Brian Austin Green'le ilişkinizi nasıl heyecanlı tutabiliyorsunuz?

Heyecanlı falan tutamıyorum. Şu sıralar iki küçük çocukla bu biraz imkansız gibi görünüyor. Büyük oğlum Noah doğduğundan beri üç kez dışarı çıkabildik. Bu iki çocukla çok daha zor. Yemeğe çıkmadan önce duş almak, hazırlanmak için zamana ihtiyacım var. Anlayacağınız iki saatliğine bile evden ayrılamıyoruz.

Peki uzun soluklu bir ilişkiye sahip olmak için sizce ne yapmalı?

Seni en kötü göründüğün zamanda bile sevecek biriyle olmalısın. Çünkü 7/24 aktris gibi olamazsın. Brian ile ilişkimiz boyunca zor dönemeçlerden geçtik ve halen birbirimizi çok seviyoruz... "Hiçbir zaman boşanmayacağız" gibi büyük laflar etmek istemiyorum ama kötü bir senaryoyla karşılaşacağımızı sanmıyorum.

İlişkinizde sizi bir arada tutan nedir?

Ebevyn olarak birbirimize saygı duyuyoruz. Brian harika bir eş ve baba! Çocuklarıyla inanılmaz ilgili. Eşlerinden yardım görmeyen kadınlara çok üzülüyorum. Bir kadın olarak yalnız başına çocuğun sorumluluğunu almak çok zor. Bazen çok bitkin düşüyorum, Brian, hemen "hadi git biraz uyu ben ikisiyle de ilgilenirim" diyor. Ömrümün sonuna kadar onunla evli kalabilirim ama seks hayatımızı düzene sokmayı beceremiyorum.

Evlilik ve çocuklardan sonra hayatınızda nasıl bir değişim oldu?

Anne olmak beni çok değiştirdi. Önceleri "bebeğim olunca bebek hemşiremiz olur, hafta sonları gelen ayrı bir bakıcımız olur. Böylece sinemaya da gideriz yemeğe de gideriz" diyordum. Şimdiyse bu senaryo bana çok uzak geliyor.

Çalışan anne olma durumuyla nasıl baş ediyorsunuz?

Anne olduğunda, özellikle çalışan bir anne olduğunda kendini hep yetersiz görüyorsun. Çünkü çalışırken ya bebeğimin bana ihtiyacı varsa ya şu anda ben yanında olmadığım için ağlıyorsa gibi düşüncelere kapılıyorsun. Bodhi doğduktan sonra beş hafta setteydim... Göğüslerim sütten dolayı şişmiş şekilde senaryo gereği oradan oraya koşturuyordum. Kariyerim açısından mutluyum ama bazen biraz yavaşlamak gerekiyor.

Seks sembolü olarak kabul ediliyorsunuz. Seksi görünmek için herhangi bir şey yapıyor musunuz?

Tek yaptığım jean ve tişört giymek. Çok makyaj yapmaktan ya da sürekli yapılı saçla dolaşmaktan da hoşlanmam. Doğal ve dalgalı saçlar favorim. Feminen bir kadınım ama bir tarafım ise küçük erkek çocuğu gibi.

Kendinizi anne olarak seksi ve çekici buluyor musunuz?

Tabii ki. Hiçbir erkeğin yapamayacağı bir şey yapıyorsunuz, dünyaya bir bebek getiriyorsunuz. Tabii ki fiziksel olarak zorlukları var. Eğer kimseden yardım almıyorsanız kendinize zaman ayıramıyorsunuz. Geçen gün yedi aydır manikür yaptırmadığımı fark ettim.

Bugüne kadar seks yaptığınız en çılgınca yer neresiydi?

Ben kendimi bildim bileli Brian ünlü biri; bu yüzden hep kontrollüdür. Ben de otel odasında bile perdeleri sıkı sıkı kapattım mı diye defalarca kontrol ederim. Birileri bizi görürse diye panik yaparım. O yüzden çılgın bir yer yok.
Konular Röportaj