MEHMET YILDIZ SİVAS'TA KALDI!

Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, golcü futbolcuları Mehmet Yıldız'ın takımlarında kaldığını söyledi.

MEHMET YILDIZ SİVAS'TA KALDI!

Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, kaptanları Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili olarak Galatasaray kulübüyle yapılan görüşmelerin sonuçlandığını kaydetti.

İki kulübün de karşılıklı anlayış içerisinde, iyi niyetli olarak görüşmeleri gerçekleştirdiğini belirten Ünsal, bunun sonucunda transfer anlaşması sağlanamadığını ifade etti. Ünsal, “Mehmet Yıldız Sivasspor'da kaldı” diye konuştu.

YILDIZ ANTALYA'DAKİ KAMPA KATILDI

Turkcell Süper Lig'in ilk yarı lideri Sivasspor'un Antalya kampı devam ederken golcü Yıldız da takım arkadaşlarına katıldı.

İkinci yarı hazırlıklarını Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Sueno Otel sahalarında sürdüren Sivasspor, günde çift antrenman yapıyor. Bu sabahki antrenmanda PAF takımdan 8 futbolcu sahada çalışırken, A takım oyuncuları konakladıkları otelin fitness salonunda çalıştı. “Yiğidolar”ın golcüsü Mehmet Yıldız'ın da kampa dahil olduğu bildirildi.
Antrenman sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Bülent Uygun, Antalya'daki hava şartlarının Sivas'a göre çok güzel olduğunu söyledi. Ortamın güzel olmasının oyuncuların da çalışmalarını olumlu etkilediğini ifade eden Uygun, “Sezonun devre arasına sakatsız bir şekilde girdik. Bu da bizi umutlandırıyor. Şu ana kadar da her şey güzel gidiyor” dedi.

Uygun, futbolcularına yapılan transfer tekliflerinin takım üzerinde olumlu etki yaptığını sözlerine ekledi.

Konular Spor Haberleri