Mekan görevlileri Şahan'a kalkan oldu!

Mekan görevlileri Şahan Gökbakar’ın görüntüsünün alınmasını engellemeyi abartınca…

Mekan görevlileri Şahan'a kalkan oldu!
Sözcü'den Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre Şahan Gökbakar eski yapımcısı Murat Akdilek tarafından ödenmeyen 25 milyon TL’si için Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa maçından sonra Twitter’dan sert bir çıkış yapmıştı. Murat Akdilek’in Alex Telles’i ‘Dayaklık adam’ diye eleştirisine karşı “Sen ne yüzsüz adamsın 25 milyonumu çaldın, hala yorum yapıyorsun” diye eleştirmişti.

Önceki gece Levent’teki Köşebaşı’nda kardeşiyle yemek yiyen Şahan Gökbakar mekan çıkışında vale engeline takıldı. Gökbakar’ın arabası kapıya sıfır yanaşınca muhabirlerle Şahan Gökbakar arasında uzak mesafe kaldı. Muhabirlerin twitter’da ki yorumları sormasına “Böyle çok uzak kaldık, zaten acelemiz var daha sonra konuşalım” dedi.

KAPIMIZIN ÖNÜNDEN ÇEKİLİN

Mekan görevlilerin anlamsız hareketlerine de anlam verilemedi. Haberciler Şahan Gökbakar’ı beklerken duracakları kaldırıma dahi karışan görevliler devletin kaldırımı için orda durmayın, şurada bekleyin diye çıkıştı. Ardından komedyene mikrofon uzatmak isteyen muhabirleri engelleyen görevliler 'Bizim kapımızın önünde çekemezsiniz geri çıkın' uyarısında bulundu.