Melek İpek'ten flaş açıklamalar!..

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in annesi Melek İpek, Koza İpek Holding çıkışında konuştu. Melek İpek, 'Benim oğlum asla ve asla hiçbir hata yapmamıştır' dedi.

Melek İpek'ten flaş açıklamalar!..
Bugün'de yer alan habere göre Akın İpek'in annesi Melek İpek, Koza İpek Holding çıkışında yaptığı açıklamada, "Akın Bey İngiltere'ye kaçmaz, kaçmadı, kaçmayacak. Çünkü kaçmasını gerektirecek hiçbir şey yok. Akın Bey'in yerin 7 kat altına inseler, gökyüzüne çıksalar bir hatasını bulamazlar, bulamayacaklar Allah'ın izniyle. Bu gelip geçici bir dönem. Bunun hakkında şu anda çok şey söylenebilir ama söylemiyorum. Rabbim bizi sabreden kullarından etsin.

Bunu yaptıranlarda benim düşmanım değil. İşin en acısı o. İki kardeş kavga ediyor gibi geliyor bana ve ben üzgünüm. Benim oğlum asla ve asla hiçbir hata yapmamıştır, Allah'ın izniyle yapmayacaktır.

Bugüne kadar aile olarak yaptığımız tek şey, ekmeğimizi paylaştık karıncayı incitmedik, hiç ayrım yapmadan tüm insanlara yardımcı olduk. Ve bundan sonrada hayatımız sonuna kadar aynı şekilde devam edeceğiz. Hiç kimse bizi yolumuzdan çeviremeyecek. Bunları esefle kınıyorum, ayıplıyorum. Bir de şunu söylemek istiyorum bu yazılanlar, çizilenler, anlatılanlar var ya bize yakışmadı, yapışmayacakta. Sivrisineğin vızıltısı kadarda tesiri yok. Hepinizin gözlerinden öpüyorum. Allah'a emanet olun"
dedi.