Melek yenge: Adriana Lima

Adriana Lima, tam bir melek çıktı. Güzel manken, Metin Hara’nın önceki gün ziyaretine gittiği Duru Apraş’a sevgilisi aracılığıyla ‘Geçmiş olsun’ dedi. Duru’yu instagram’da da takibe alan Adriana, ‘Türkiye’ye gelince yanındayım’ sözünü verdi.

Melek yenge: Adriana Lima
Takvim'de yer alan habere göre yaşadıkları sürpriz aşkla manşetlerden düşmeyen dünyaca ünlü Brezilyalı top model Adriana Lima ile Türk yazar Metin Hara'dan örnek davranış… Hara, önceki gün 1 yıldır kanser tedavisi gören Çorumlu Duru Apraş'ı Antalya'daki hastanede ziyaret etti. Apraş'a moral verip iyi dileklerini ileten yazar, tedavi sürecinde kana ihtiyaç duyulan genç kıza kan bağışında da bulundu. Hara'nın ziyaretiyle mutluluktan havalara uçan Duru'ya ikinci sürprizi ise Adriana yaptı. Victoria's Secret meleği, aşkı Metin Hara vasıtasıyla Duru'ya geçmiş olsun dileklerini iletti.

Melek yenge: Adriana Lima

Metin Hara hayranı olan 11 yaşındaki Duru, ünlü yazarın ziyareti ile büyük moral depoladı.

SÜRPRİZ AŞIKLARIN DESTEĞİ...

Hatta güzel manken, yine sevgilisi aracılığıyla Duru'ya "Türkiye'ye gelince yanına geleceğim" sözünü de verdi. Bu hareketiyle kalbinin de güzelliğini bir kez daha gösteren Lima, Apraş'ı sosyal medyada da takibe aldı. Hayranı olduğu Metin Hara ile Adriana Lima'nın desteğinden çok mutlu olan Duru, şöyle dedi: "Canım ağabeyim Metin Hara, bu zorlu günümde ellerimi sımsıkı tutup kan kardeşim olmaya, yolumu aydınlatmaya, gözlerimi ışıldatmaya, bedenime şifa katmaya geldi." Hara ise "Sevgili Duru, sana söz veriyorum İstanbul'a döner dönmez program yapacağız" dedi.

Melek yenge: Adriana Lima - Resim : 2

KAYNANAYA YAKIN TAKİP

Adriana Lima, instagram'da sevgilisi Metin Hara ve Duru Apraş dışında müstakbel kayınvalidesi Mirey Hara'yı da takip ediyor. Lima'nın takip listesinde aşkı ve müstakbel kayınvalidesinin yanı sıra 6 Türk daha va.