Menemen’de büyük pazarlık

2. Lig’de bu sezon Play-Off oynayan Menemen Belediyespor’da yönetim sözleşmesi biten Efe Karaoğlu ve İbrahim Dağaşan ile görüşecek.

Menemen’de büyük pazarlık
Yeni Asır'da yer alan habere göre Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Play-Off oynayan ve Gümüşhanespor'a ilk turda elenen Menemen Belediyespor'da yönetim sözleşmeleri 31 Mayıs'ta biten takım kaptanı Efe Karaoğlu ve orta saha İbrahim Dağaşan ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

Sarı-lacivertli ekipte 4 sezondur forma giyen 29 yaşındaki savunma oyuncu Efe Karaoğlu bu süre içinde Menemen Belediyespor'da 138 maça çıktı. Başarılı oyuncu 11 gol atma başarısını gösterdi. Stoper mevkiinde görev yapan Efe Karaoğlu bu sezon sağ bekte forma giydi. Menemen Belediyespor'a büyük umutlarla sezon başında transfer edilen İbrahim Dağaşan ise yaşadığı talihsiz sakatlık yüzünden beklenen performansın uzağında kaldı. Orta alanda görev yapan 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu bu sezon Menemen Belediyespor formasıyla 20 karşılaşmada bin 685 dakika sahada kaldı. Menemen Belediyespor'da yönetimin bu iki oyuncuyla yola devam edip etmeyeceği merak konusu. Önümüzdeki günlerde bu oyuncuların kulübe çağırıp görüşme yapılacağı öğrenildi.

Şahin ve Kaya zirvesi

Menemen Belediyespor Onursal Başkanı ve Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin'in gelecek hafta başında sarılacivertli ekibin teknik patronu Suat Kaya ile bir araya geleceği öğrenildi. Bu sezon kadrosuna kattığı tecrübeli ve yıldız isimler ile bir üst lige çıkmayı başaramayan sarı-lacivertli kulüpte, Şahin ve Kaya zirvesinin ardından gelecek sezon için transfer politikası ve iç transferde kalacak gidecek isimlerin netleşmesi bekleniyor.
Konular Spor Haberleri