Menemen'den Süper Lig'e!

Tire 1922’den sarı-lacivertli kulübe transfer olan 22 yaşındaki golcü Mert Hakan Yandaş Süper Lig’in yeni temsilcisi Sivasspor’la anlaştı.

Menemen'den Süper Lig'e!
Yeni Asır'dan Görkem Türkyılmaz'ın haberine göre Menemen Belediyespor'un genç yıldızı Mert Hakan Yandaş, Süper Lig'in yeni ekibi Sivasspor'a transfer oldu. Bu sezon göstermiş olduğu performans ile bir çok kulübün radarına giren 22 yaşındaki hücum oyuncusu kırmızı-beyazlı ekiple 3 yıllık sözleşme imzaladı. Haftalardır Kasımpaşa ile görüşen Mert Hakan'ın tercihini Sivasspor'dan yana kullandığı bildirildi. Mert Hakan, genç oyuncuları vitrine çıkaran Samet Aybaba'nın takımına gitti.

Yeşil Bursa'da profesyonel olan golcü oyuncu kariyerinde Altınordu, Tire 1922 ve son olarak Menemen Belediyespor'da forma giydi. Kariyerinde 2. Lig ve 3. Lig'de forma giyen Mert Hakan ilk kez Süper Lig'de görev yapacak.

500 BİN LİRA KASAYA

Sezon başında Tire 1922'den Menemen'e gelen Mert Hakan kulübünün de kasasını doldurdu. İzmir ekibi Sivas'tan bonservis bedeli olarak 500 bin lira para alacak. Bu sezon takımın bankosu olan Mert Hakan Yandaş'ın kulüpten ayrılmasının ardından sarılacivertliler hücum oyuncusu arayışına başladı

Kabuk değiştirdi

Menemen, 14 futbolcusuyla yollarını ayırırken dış transferde 9 oyuncuya imza attırdı. Sarı-lacivertliler, Almanya Wehen takımından Kerem Bulut, Kızılcabölükspor'dan Semih Ceylan, Manisaspor'dan Alper Mete, Selçukspor'dan Eren Açıkgöz, Boluspor'dan İsmail Yıldırım, Niğde'den Ardahan Gündoğdu, Giresunspor'dan Cihan Can, Erzin Belediyespor'dan Samed Ali Kaya ve Almanya Fürth ekibinden Hakkı Yıldız'ı renklerine bağladı.
Konular Spor Haberleri