Meral Kaplan'dan yıllar sonra gelen şiddet itirafı!

Oyuncu Meral Kaplan, yardımcısını ve annesini darp ettiğini iddialarını Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programında yanıtladı.

Meral Kaplan'dan yıllar sonra gelen şiddet itirafı!
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre ünlü oyuncu Meral Kaplan evinde yardımcısını ve annesini darbettiğini iddialarını Kanal D'de yayınlanan "2. Sayfa" programında yanıtladı.

Oyuncu o günlerde psikolojik olarak çok zor durumda olduğunu bir travma geçirdiğini anlattı. Kaplan 'Bunlar beni öldürecek mi?' diye bir düşünceye girdiğini söyledi. Doktor bana, beyin kanaması geçirmek üzere olduğumu, inme inmek üzere olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz yıl çocuğunun bakıcısı tarafından dövüldüğünü iddia ederek şikayetçi olan Meral Kaplan'ın, bakıcıyı, annesini ve kız kardeşini darp ettiği iddia edilen görüntüler ortaya çıktı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER (VİDEO)

Kaplan iddiaları kesin bir dille yalanlarken, ‘Eşim evime gizli kamera sistemleri kurmuş, ses kayıtlarımı ve görüntülerimi alıyor’ dedi. Annesini ve kardeşine vurmadığını söyleyen oyuncu görüntülerin montaj olduğunu söyledi. 

Bu görüntülerin davalık olduğu eşi tarafından bilinçli olarak çocuğunun velayetini almak için organize edildiğini söyledi.

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın canlı yayın konuğu olan Meral Kaplan, lohusalık döneminde şiddet gördüğünü ve aldatıldığını da itiraf etti!

Bunları anlatırken ise gözyaşlarına boğuldu.

İşte Meral Kaplan'ın o itirafları...

Yayından görüntüleri haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...