Meral Kaplan'ın şok görüntüleri

Geçtiğimiz yıl çocuğunun bakıcısı tarafından dövüldüğünü iddia ederek şikayetçi olan Meral Kaplan'ın, bakıcıyı, annesini ve kız kardeşini dövdüğü ortaya çıktı.

Meral Kaplan'ın şok görüntüleri
Show TV Ana Haber Bülteni'nin haberine göre geçtiğimiz yıl Ekim ayında ünlü oyuncu Meral Kaplan çocuğunun bakıcısı tarafından darp edildiğini iddia etmişti. Gerçek ise bambaşka bir şekilde ortaya çıktı. Olayda Kaplan'ın bakıcıyı, annesini ve kız kardeşini dövdüğü ortaya çıktı.

Olay şu şekilde yaşandı: "Meral Kaplan, annesiyle ve kız kardeşleriyle birlikte evinin salonunda oturuyordu. Biranda bakıcıyla tartışmaya başladı. Annesi araya girince daha öfkelenen Meral Kaplan sinir krizi geçirdi. Sinirlerine hakim olamayan Meral Kaplan, annesine tekme attı. Kız kardeşini ise tokatladı."

Konuyla ilgili açıklama yapan bakıcı kadın ise, "Bakıcı ben vurmadım. Meral benim arkamdan koştu ve saçlarımdan tutup yere düşürdü." ifadelerini kullandı. Olay ile ilgili mahkeme süreci ise devam ediyor. Meral Kaplan, 60 yaşındaki Moldovalı bakıcısının kendisini darp ettiğini iddia ederek suç duyurusunda bulunmuştu. Bir televizyon programında konuşan Kaplan, "Bakıcımız 60 yaşındaydı. Ayrılmak istiyordu. Ben de 'Sen yavaş yavaş ayrıl, biz de başka birini bulalım' dedim. Beni ittirdi, başım betona çarptı. Ardından kalktım, vazoyu kafamda kırdı. Bir saat sürdü bu çekişme. Polise gitmemem için beni odaya kilitledi. Çığlıklarımı duyan komşularım beni kurtardı. Bakıcım beni darp ederken eşim de beni izledi. Beni en çok üzen şey eşimin bu duruma tepkisiz kalmasıydı. Yıllardır o kadınla birlikte üzerimde hakimiyet kuruyordu. Canımı zor kurtardım. Daha sonra bakıcı benden özür diledi" şeklinde konuşmuştu.

İşte Show Ana Haber'de yayınlanan o görüntüler...

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..