Meral Okay'ı çabuk unuttular!

2 yıl önce vefat eden Meral Okay dün mezarı başında anıldı. Törene; Okay'ın imza attığı dizilerden kimse katılmadı!

Meral Okay'ı çabuk unuttular!

Magazin dünyasının vefasız yüzü; bir kez daha kendini gösterdi. Bundan 2 yıl önce kansere yenik düşen Meral Okay için; dün Zincirlikuyu'daki mezarı başında anma töreni düzenlendi. 2 yıl önceki cenaze töreninde kameralar önünde gözyaşı döken hiçbir ünlü ismin dün Okay'ı hatırlamaması şaşkınlık yarattı. Özellikle merhum sanatçının son emek verdiği proje olan Muhteşem Yüzyıl dizisinden kimsenin anma törenine gitmemesi, tepki çekti.

YORUM YAPMADI
Meral Okay'ın anma töreninde ayakta durmakta güçlük çeken babası Ata Katı, konuyla ilgili yorum yapmak istemedi. Ancak Okay'ın anmasına katılan bir avuç hayranı; "Bir kez daha ünlülerin vefasızlığını görmüş olduk" dedi.

CENAZEDE İNSAN SELİ VARDI
Kansere yenik düşerek tüm Türkiye'yi yasa boğan Meral Okay'ın 2 yıl önceki cenazesinde; insan seli vardı. Adım atılacak yerin olmadığı törende; başta Muhteşem Yüzyıl'ın oyuncuları olmak üzere birçok ünlü isim kameralar önünde gözyaşı dökmüştü. Ancak dün Meral Okay anısına düzenlenen törende; cenazeye katılan oyunculardan hiçbiri yoktu. Ünlüler arasında sadece Pelin Akat ve Dilara Endican anma törenine katıldı.

BABA HÜZÜN
Kızının cenazesinde olduğu gibi anma töreninde de ayakta durmakta güçlük çeken Ata Katı; "Meral, gerçekten muhteşem bir evlattı, çok i yi bir insandı. Onun adı her geçtiğinde hâlâ içim sızlıyor, kızım için hep ağlıyorum" diye acısını paylaştı.

UFUK ÖZCAN / TAKVİM