Mert Fırat: "Aşk olmadan hiçbir şey olmuyor"

İdil Fırat’la aşkını, altıncı ayında nikah masasına taşımaya hazırlanan Mert Fırat, “İdil’le ilk tanıştığımızda evleneceğimizi anladım. İlk birkaç günde anlıyorsun bunu... Aşk olmadan hiçbir şey olmuyor” dedi.

Mert Fırat: "Aşk olmadan hiçbir şey olmuyor"
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre yakışıklı oyuncu, ‘Ciddiyetten Uzak Kaçamak’ programına konuk oldu. 8 Eylül’de Alaçatı’da nişanlısı İdil Fırat’la dünyaevine girecek olan oyuncu, ilişkilerinde bu noktaya gelirken, tüm gelenekleri uyguladıklarını söyledi. Fırat, “Aileler geniş olunca, sadece anne-baba ve en yakınlarla gibi kısıtlama olmadan bu mutluluğu herkesle paylaşmak istiyorsunuz. Düğün hazırlık aşamasında hiç strese girmedik” dedi.

Beraberlikleri başladıktan tam altı ay sonra nikah masasına oturacaklarını belirten Fırat, İdil Fırat’la ilk tanıştığında, evleneceğini anladığını belirtti. Oyuncu, “Normalde de biriyle tanışıp bir saniyede enerji alıyorsun. Sonra diyorsun ki, ‘Biz birlikte uzun yıllar çalışabiliriz, oyun yapabiliriz, senaryo yazabiliriz, film çekebiliriz.’ Aşk için de böyle oluyor. İlk bir haftada, geçen birkaç günde, bunu anlayabiliyorsun. Böyle de oldu. Tabii aşk olmadan hiçbir şey olmuyor” diye konuştu.