Mert Fırat eşini elleriyle besledi!

Çorbası sıcak olduğu için yiyemeyen İdil Fırat'a eşi Mert Fırat yardımcı oldu. Mert Fırat, çorbayı üfleyerek soğuttuktan sonra İdil Fırat'a elleriyle içirdi.

Mert Fırat eşini elleriyle besledi!
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre 14 yıl aradan sonra 'Zengin Mutfağı' adlı kült olmuş oyunla tiyatro sahnelerine dönen Şener Şen, Ataşehir DasDas'ta düzenlenen özel geceyle sevenleriyle buluştu. Yaklaşık üç saat süren oyunla seyirciyi mest eden Şen ve ekibini izlemeye gelenler arasında İdil - Mert Fırat, Güven Kıraç, Özgür Mumcu ve Sezin Akbaşoğulları, Özgürcan Çevik gibi ünlü isimler vardı. Gerçekleşen tiyatro oyunu sonrası düzenlenen partide katılan ünlü isimler objektiflere kurtulmaktan kaçamadı. Geçtiğimiz yaz sürpriz şekilde nikah masasına oturan Mert Fırat ve İdil Fırat çifti özel geceye arkadaş grubuyla katıldılar. Aynı zamanda DasDas'ın da ortakları arasında yer alan Mert Fırat, Şener Şen'i mekanın arka kapısından uğurladıktan sonra eşiyle objektiflere el ele yakalandı.

Çıkışta çorbacıya

Hamile olduğu iddia edilen eşi İdil Fırat ve arkadaş grubuna "Yakında çok güzel bir paçacı var. Oraya gidelim. Harika olur şimdi paça çorbası içersek" diyen Mert Fırat, yağmura aldırış etmeden bindikleri araçlarıyla DasDas'a 800 metre yakınlığında bulunan bir çorba salonuna gitti.

Kelle paça ve işkembe çorbası söyleyen ikili, yenek yerken sempatik halleriyle dikkat çektiler. Çorbası sıcak olduğu için yiyemeyen İdil Fırat'a eşi Mert Fırat yardımcı oldu.

Mert Fırat, çorbayı üfleyerek soğuttuktan sonra İdil Fırat'a elleriyle içirdi.

Mert Fırat eşini elleriyle besledi!