Merve Boluğur dertli mi dertli!..

Murat Boz’un 8 yıllık ilişkisinin bitmesinin ardından hakkında çıkan 'çöpçatan' yakıştırmasına öfkelenen Merve Boluğur, ‘Tam tersi Murat ve Eliz’i barıştırmaya çalışıyorum’ dedi.

Merve Boluğur dertli mi dertli!..
Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre pop müziğin ünlü ismi Murat Boz ile bir ara evlenip boşandığı 8 yıllık sevgilisi Eliz Sakuçoğlu ani bir kararla yollarını ayırmış, bu ayrılığın nedeni olarak Boz’un sevgilisinin Muhteşem Yüzyıl’ın Sarı Selim’i Engin Öztürk’le öpüşmesi gösterilmişti. Üstelik Sakuçoğlu’yla Öztürk’ü diziden rol arkadaşı olan Merve Boluğur’un tanıştırdığı öne sürülmüştü. Son günlerde Sakuçoğlu ile Boluğur sık sık bir arada görülüyor. Boluğur, hakkındaki çöpçatan yakıştırmasına öfkeli...

Barışana kadar devam

Yakın arkadaşına dert yanan Boluğur, “Ben onları arkadaş olarak tanıştırdım, aralarında aşk gerçekleşmedi. Ayrılıkları başka bir sebepten ama beni karalamak isteyenler bu olayı benim üzerime atıp günah keçisi ilan ettiler. Ben Murat’la Eliz’i barıştırana kadar moral yemeklerine devam edeceğim. Benim en büyük destekçim önce sevgilim Murat Dalkılıç, sonra Ceylan Çapa... Ayrıca Murat Dalkılıç ve beni Eliz Sakuçoğlu tanıştırdı. Ben onların mutlu birlikteliklerini nasıl bozabilirim ki” dedi. Murat Boz’un Sakuçoğlu’na dönmesi için yakın arkadaşı Murat Dalkılıç’ın da seferber olduğu konuşuluyor.