Merve Boluğur, eşinin doğum gününü bile kutlamadı!

Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç’ın 3 yıllık evliliğinde sona gelindi. Evliliğini kurtarmayı başaramayan güzel oyuncu, önceki gün eşinin yaş gününü dahi kutlamadı!.

Merve Boluğur, eşinin doğum gününü bile kutlamadı!
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre magazin dünyasının gözde çifti Merve Boluğur'la Murat Dalkılıç'ın evliliğinde sona gelindi. Ayrılık dedikodularını yalanlamak için geçtiğimiz günlerde Bodrum'a eşinin yanına giden güzel oyuncu, sorunları halledemeyince tası tarağı toplayıp İstanbul'a döndü.

Yakın çevresine göre 3 yıllık evliliklerini kurtarmak için elinden geleni yapan Merve Boluğur, İstanbul'a dönünce de yalnız başına kuracağı yeni hayat için yeni bir daire arayışına başlamıştı. Güzel oyuncu, 7 Ağustos'ta yaş gününü kutlayan eşi Murat Dalkılıç'ın da yanına gitmeyerek "Masal da bitiyor" dedirtti.

Merve Boluğur, eşinin doğum gününü bile kutlamadı!

Bodrum'da yakın dostlarıyla sabaha kadar doğum gününü kutlayan Murat Dalkılıç'a yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz da eşlik etti.

SABAHA DEK EĞLENDİ

Merve Boluğur, yeni daire arayışı için İstanbul'da kalırken ünlü popçu, 34. yaş gününü yaz başından beri demir attığı Bodrum'da kutladı. Bir mekanda sabaha kadar dans edip şarkılar söyleyen popçunun keyfi yerindeydi. Boluğur ise Murat Dalkılıç'ın doğum günü için Bodrum'a gitmemekle kalmadı, eşinin yeni yaşı için sosyal medyada da hiçbir paylaşımda bulunmadı.

Evliliğini kurtaramayan 30 yaşındaki Merve Boluğur, İstanbul'a döner dönmez Etiler'de daire arayışına girmişti.