Merve Boluğur'a ihanet şoku!

Hakan Sabancı, ‘aşk’ adı altında birçok güzelin canını yakmaya devam ediyor. Yaklaşık 10 gün önce Merve Boluğur’la Bodrum’da görüntülenen playboy, güzel oyuncuyu önceki akşam Yunan bir güzelle aldattı!..

Merve Boluğur'a ihanet şoku!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre uslanmaz çapkın Hakan Sabancı, 'aşkın' suyunu çıkardı! Merve Boluğur'la 10 gün önce Bodrum'da yeni bir aşka yelken açan sosyetik playboy, çapkınlıkta F1 pilotlarına rakip çıktı. Geçtiğimiz gün Kanlıca'daki lüks villasında Boluğur'la sarma dolaş eğlenen iş adamı, önceki akşam da eski aşkı Yunan model ve sunucu Evelyn Kazantzoglou ile Boğaz'daki Four Seasons Hotel'de yakınlaştı.

Merve Boluğur'a ihanet şoku!

Geçtiğimiz yıl Mikonos'ta tanışan ikilinin düğündeki samimi halleri, konukların objektifine yansıdı. Ünlü iş adamının, geceden Yunan modelle el ele ayrıldığı öğrenildi. Geceyi çapkın iş adamıyla geçiren Kazantzoglou da sabah Sabancı'nın yalısından paylaşım yaparak ihaneti doğruladı…

Son 2 yılda Aslışah Alkoçlar, Hadise ve Aslıhan Karalar gibi sayısız güzelle aşk yaşayan 26 yaşındaki iş adamı, son ihanet vukuatıyla ise sosyal medyada tepki topladı.