Merve Boluğur'dan 'Yıkılmadım ayaktayım' pozu!

Hakan Sabancı tarafından aldatıldığı iddia edilen Merve Boluğur'dan manidar poz.

Merve Boluğur'dan 'Yıkılmadım ayaktayım' pozu!
Habertürk Gazetesi'nin haberine göre Hakan Sabancı ile oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz hafta Bodrum’da birlikte tatil yaparken görüntülenmişti. İkilinin sürpriz aşkı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Genç iş adamı Hakan Sabancı’nın, önceki gün katıldığı bir düğünde eski sevgilisi Yunan manken Evely Kazantzoğlu ile yakınlaştığı iddia edilmişti. İhanet iddiası karşısında sessiz kalan Merve Boluğur, sosyal medyada bir pozunu paylaştı.

Hakan Sabancı ile oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz hafta Bodrum’da birlikte tatil yaparken görüntülenmişti. İkilinin sürpriz aşkı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Genç iş adamı Hakan Sabancı’nın, önceki gün katıldığı bir düğünde eski sevgilisi Yunan manken Evely Kazantzoğlu ile yakınlaştığı iddia edildi. Hatta geceden el ele ayrıldıkları bile konuşuldu. O gece, Kazantzoğlu, sosyal medya hesabından bu paylaşımı yaptı.

Merve Boluğur'dan 'Yıkılmadım ayaktayım' pozu!

YORUMLARI SİLMEDİ

İhanet iddiası karşısında sessiz kalan Merve Boluğur, konu hakkında hiçbir açıklama yapmadı. Boluğur, bunun yerine sosyal medyada bir pozunu paylaştı.

Merve Boluğur'dan 'Yıkılmadım ayaktayım' pozu! - Resim : 2

Takipçileri Boluğur'un paylaşımına, ‘Yıkılmadım ayaktayım pozu’, ‘Ne kaybettiğine dön bir bak’, ‘Senin için gözyaşı dökmem’, ‘Umrumda bile değilsin mesajı mı bu’ şeklinde yorumlar yazdı.

Güzel oyuncu, yorumların hiçbirini silmedi ancak eleştirilere yanıt vermedi.