Merve Boluğur'un kazancı yerinde

Adeta ekrana küsen Merve Boluğur, önce ticarete atıldı. Kendi adını taşıyan kozmetik markasıyla umduğu başarıyı yakalayamayan oyuncu, şimdi de rotasını sosyal medyaya çevirdi. Merve Boluğur, reklam dolu fotoğrafı paylaşımlarıyla cebini dolduruyor.

Merve Boluğur'un kazancı yerinde
Takvim Gazetesi'nin haberine göre uzun süredir hiçbir dizi ve film projesinde yer almayan Merve Boluğur, para kazanmak için şansını ticarette denedi. Güzel oyuncu, geçtiğimiz yıl da kendi adını taşıyan bir ruj markası yarattı. Ancak Merve Boluğur, ticarette de umduğunu bulamadı. Murat Dalkılıç'tan boşandıktan sonra Etiler'deki lüks dairesinde tek başına yaşayan 31 yaşındaki güzel oyuncu, para kazanmak içinse sosyal medyaya yöneldi.

ORTALAMA 5 BİN TL...

Son birkaç haftadır Instagram'da reklam içerikli paylaşımlar yapmaya başlayan Merve Boluğur, bu sayede cebini doldurmaya başladı. Demet Akalın, Burcu Esmersoy, Işıl Reçber ve Ece Erken'in izinden giderek sosyal medya sayesinde para kazanan güzel oyuncunun, paylaşım başına da ortalama 5 bin TL aldığı iddia edildi. Bu arada geçtiğimiz aylarda sosyal medya üzerinden reklam içerikli paylaşım yapılması konusunda yetkililer, harekete geçmiş ve bu kişilerden vergi alınması için düzenlemeleri yapmıştı.

Instagram'da 3 milyon 700 bin kişinin takip ettiği Merve Boluğur, son haftalarda reklam içerikli paylaşımlar yapmaya hız verdi. Boluğur, bu üç paylaşımına da çeşitli markaları etiketleyip cebini doldurdu.