Meryem Uzerli dolandırıldığını doğruladı!

Meryem Uzerli'yi çocuğuyla yüzüstü bırakan Can Ateş'in birçok şirketi 40 milyon TL dolandırıp kaçtığı doğrulandı. Alacaklıları ünlü işadamının peşine düşerken güzel oyuncu, dert yandı: "Kızımın babası olması beni utandırıyor."

Meryem Uzerli dolandırıldığını doğruladı!
Takvim Gazetesi'nin özleh haberine göre Türkiye onu gece yaşamındaki çapkınlıklarıyla tanıdı! Ancak, oyuncu Meryem Uzerli ile yaşadığı aşk bir anda "işadamı" Can Ateş'in yıldızını parlattı.

Uzerli'nin gittiği her yerde Ateş'te onunlaydı. Meryem Uzerli "Tükenmişlik sendromu" yaşayıp Almanya'ya gidince Can Ateş'in foyası ortaya çıktı. Martin&Martin adlı bir broker'lık (sigorta ve borsa danışmanlık uzmanlığı) bir şirketi olan Ateş'in piyasayı dolandırdığı anlaşıldı.

Paraları cebine attı

İlk kez Takvim'in yazdığı skandal, Ateş'in yurt dışına kaçmasıyla anlaşıldı. İşte tüm bu iddialardan sonra Can Ateş'in piyasayı en az 40 milyon TL dolandırdığı kesinleşti. İddialara göre, Ateş'in sahibi olduğu Martin&Martin yıllardır büyük sanayi ve ticari işletmelerin sigorta danışmanlığını yapıyordu.

Firma, işletmelerin sigorta ihtiyaçlarını belirleyip, sigorta şirketleri ile müşterileri adına milyon liralık pazarlıklar yaptı. Sonra da müşterilerinden primleri toplayıp sigorta şirketlerine yatırıyordu. Ancak, Ateş'in sigorta şirketine yatırması gereken paraları kendi cebine attığı ve daha sonra da Meksika'da bir tatil köyüne kaçtığı ortaya çıktı.

Ateş'in piyasayı milyon TL'lik dolandırmasından sonra sigorta şirketleri müşterilerine, "Priminiz ödenmedi, ödeyin, poliçeniz iptal olacak" şeklinde uyarı yazı göndermeye başladı. Sigorta şirketlerinden uyarı yazıları alan ve Ateş ile danışmanlık anlaşması yapıp paraları yatıran firmalar şoke oldu. Sigorta şirketlerine "Poliçemizi güncelleyip primi de yatırdık. Sorumluluk size aittir" cevabını verdi, ortalık karıştı.

KIZIMI GÖREMEYECEK

TAKVİM'e dert yanan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, Can Ateş'in borsada işlem yapmak için kendisinden 3 milyon TL aldığını ve geri ödemediğini belirtti. Kızının babasının dolandırıcı olmasına ise "Kızım Lara'yı kesinlikle ona göstermeyeceğim. Çok pişmanım" dedi.