Meryem Uzerli yakışıklı isimle buluştu

Meryem Uzerli, Mısırlı yıldız Bassel Alzaro’ya önceki gün buluştukları Berlin’de Türkçe dersi verdi. İkilinin samimiyeti de ‘Yeni bir aşk mı?’ yorumları yaptırdı.

Meryem Uzerli yakışıklı isimle buluştu
Takvim'de yer alan habere göre şöhrete ülkemizde kavuşan Alman asıllı oyuncu Meryem Uzerli'nin Türklük damarı kabardı... Güzel oyuncu, önceki gün Almanya'da dünyaca ünlü Mısırlı oyuncu ve sunucu Bassel Alzaro ile buluştu. Mısırlı yıldız için bir TV programı çeken Meryem Uzerli, çekimlerden sonra Türklüğü'nü konuşturdu. Uzerli, Bassel Alzaro'yu Almanya'daki bir Türk restoranına götürüp mutfağımızın lezzetlerinden Mısırlı oyuncuya tattırdı. Bununla da kalmayan güzel oyuncu, Bassel Alzaro'ya Türkçe dersi verdi. Mısırlı oyuncuya Türkçe olarak "Sizi çok çok seviyorum" dedirten Meryem Uzerli, kendisi de aynı cümleyi Arapça olarak söyledi.

BERLİN'DE BULUŞTULAR

Önceki akşam Berlin'deki Dudu isimli bir mekanda da bir araya gelen güzel oyuncu ile Mısırlı yıldız, paylaştıklarıyla videolarla hem Türk hem de Arap hayranlarını mest etti. Bu arada Meryem Uzerli ile Bassel Alzaro, her ne kadar 'arkadaşlık' vurgusu yapsa da ikilinin Arap hayranları, onların bir süredir birlikte olduğunu ima eden yorumlar yaptı.

Meryem Uzerli yakışıklı isimle buluştu