Meryem Uzerli'den kafa karıştıran fotoğraf!

Şubat ayında kızı Lara’yı kucağına alan Meryem Uzerli, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla kafaları karıştırıyor.

Meryem Uzerli'den kafa karıştıran fotoğraf!
"Muhteşem Yüzyıl" dizisinden “Tükenmişlik Sendromu” gerekçesiyle apar topar ayrılan ve Berlin’e yerleşen  Meryem Uzerli bir süre sonra kızı Lara’yı dünyaya getirmişti. Bu olaydan sonra Meryem Uzerli’nin tekrar Türkiye’ye dönüp dönmeyeceği merak konusu olmuştu.  Meryem Uzerli yaptığı paylaşımlarla Türkiye’ye döneceğinin sinyallerini vermeye başladı…

Bu paylaşımların ardından şimdiye kadar ortaya 3 iddia atıldı. Birincisi güzel oyuncunun yeni bir dizide Kösem Sultan rolünü canlandıracağı söylendi. İkinci iddia “Muhteşem Yüzyıl”ın filminde yer alacağı idi. 3 iddia ise Meryem Uzerli’nin bir yarışma programında jüri üyesi olacağı yönündeydi.

Fakat güzel oyuncunun bugün  Facebook sayfasından paylaştığı  fotoğraf kafaları iyice karıştırdı. Meryem Uzerli, en son “Otis Abi” dizisinde rol alan Türk oyuncu Tim Seyfi ve “Çakallarla Dans” filmlerinin yönetmeni Murat Şeker’le çekilmiş bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Fotoğrafa “Berlin’den herkese selamlar” şeklinde bir de not düştü. Fotoğrafı görenler bu üçlünün yeni bir film için bir araya gelmiş olabileceğini iddia etti.