Meryem Uzerli'nin kızının babası nerede ortaya çıktı?

Piyasaya 100 milyon dolar borç takıp kayıplara karışan Can Ateş’in izine sosyal medyada rastlandı. Ateş, önceki gün New York’taki bir doğum günü partisinde ortaya çıktı... Hakkında yakalama kararı olan Ateş’in gamsızlığı ‘Pes!’ dedirtti.

Meryem Uzerli'nin kızının babası nerede ortaya çıktı?
Takvim Gazetesi'nin haberine göre kızı ​Lara'nın annesi eski aşkı Meryem Uzerli de dahil pek çok kişiyi dolandırıp yurt dışına kaçan Can Ateş'in dünya umurunda değil… 2015'te sahibi olduğu Martin&Martin Sigorta Brokerlığı şirketiyle piyasayı yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıp kayıplara karışan Ateş, önceki gün ortaya çıktı. Yıllardır kaçak hayatı yaşayan Ateş'in bir süredir New York'ta yaşadığı öğrenildi. İzini kaybettirmek için senelerdir uğraşan ünlü dolandırıcının bu çabası ise katıldığı bir doğum günü partisinde sonuçsuz kaldı. Ateş, eski manken Didem Uzel'in eşi Selim Sarı'nın paylaştığı fotoğrafla yakayı ele verdi.

Meryem Uzerli'nin kızının babası nerede ortaya çıktı?

ABD'DE ORTAYA ÇIKTI

Hakkında 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle yakalama kararı çıkarılan Can Ateş, New York'ta yaşayan bir Türk çiftin kızları için verdiği doğum günü partisine katıldı. Bir parktaki piknik havasındaki doğum günü partisinde dostlarıyla doyasıya eğlenen Ateş'in keyfi sosyal medyaya yansıdı.

Bunu gören bir sosyal medya kullanıcısı ise Ateş'e şu sözlerle ateş püskürdü: "O en sağdaki, şimdi de oradakileri mi tokatlıyor? New York'ta olduğunu duymuştuk, kesinleşmiş oldu. Gelelim de bir kahvesini içelim ahlak yoksunu bay tokatçının…" Çok sayıda kişiyi dolandırıp binlerce kişinin hayatını karartan Can Ateş, 2015 yılında da Meksika'nın gözde tatil beldesi Tulum'da bir turistin objektifine yakalanmıştı. Can Ateş'in şimdi de New York'tan yansıyan karesi, "İnşallah yaptığı yanına artık kar kalmaz" dedirtti.

Eski aşkı Meryem Uzerli'yi de dolandıran Ateş, kızı Lara'yı da 5 yıldır görmüyor.

Meryem Uzerli'nin kızının babası nerede ortaya çıktı? - Resim : 2