Alper Potuk: "Messi olsan ne yazar!"

Fenerbahçeli Alper Potuk: “Dünyanın hiçbir yerinde kimse bireysel olarak bir şey yapamaz. Messi mesela; milli takımında Barcelona’daki gibi başarılı değil. Takım oyunu önemli. Özgüven için bir galibiyete ihtiyacımız var”

'Messi olsan ne yazar!'
Sabah'ta yer alan habere göre F.Bahçe'nin milli yıldızı Alper Potuk, Kasımpaşa maçı öncesi FBTV'ye konuk oldu.

Sezona istedikleri başlangıcı yapamadıklarını ancak taraftar desteğiyle galibiyet serisine başlayacaklarını ifade eden Alper, takım oyununa vurgu yaparken, yıldızlara da göndermede bulundu.

İşte o çarpıcı açıklamalardan öne çıkan satırbaşları:

"Sezona iyi bir başlangıç yapamadık. Birçok neden sayabiliriz. Ama bahaneler hiçbir başarının yerini tutamaz. Kasımpaşa maçında 3 puan serisine başlamak istiyoruz.

Dün (önceki gün) takım olarak hep beraber yemek yedik. Orada konuşulan, galibiyetlere başlamamız gerektiğiydi.

Dünyanın hiçbir yerinde kimse bireysel bir şey yapamaz. Messi mesela. Arjantin milli takımında Barcelona'daki gibi başarılı maçlar çıkaramıyor. Takım oyunu önemli. Zorya maçının son dakikasında attığımız golle şansımızın döndüğüne inanıyorum. Özgüven için galibiyete ihtiyacımız var.

EKSTRA ANTRENMANLARLA GÜÇ DEPOLUYORUZ

Avrupa'da geçen senelerde olduğu gibi zor bir gruba düştük. Kura şanssızlığımız devam etti. Oradan çıkmak kolay olmayacak ama çok çalışıyoruz. Antrenmanların 2-3 saat öncesi tesiste olmaya çalışıyoruz. Orada bireysel çalışıyoruz. İdman sonrasında da gençler olarak sahada ekstra çalışıyoruz.

Taraftarlarımız bizim en önemli gücümüz, 12. adamımız. Bu kötü günleri beraber aşacağız.
Tüm takım olarak aramız çok iyi ama yabancı arkadaşlarımız daha çok antrenman sonrası eşleriyle falan yemeklere gidiyorlar. Biz gençler olarak tesislerde yemeğimizi yiyoruz, kalıyoruz. Bu ara çok da sohbet edemiyoruz. Çok uzun sürmüyor. Hemen takımımızın kazanıp iyi yerlere gelmesi konusu konuşuluyor. Bütün konsantremiz galibiyet serilerine başlamak."
Konular Spor Haberleri