Mesut Özil, Amine Gülşe'nin yüzünü güldürdü

Başrollerini Amine Gülşe ve Burak Serkan Şenalp'in paylaştığı "İkisini de Sevdim" Türkiye'nin ekran ömrü en kısa dizilerinden biri olmuştu. Ekranda yüzü gülmeyen eski Türkiye güzelinin yüzü; Mesut Özil sayesinde gülüyor.

Mesut Özil, Amine Gülşe'nin yüzünü güldürdü
Takvim'de yer alan habere göre Arsenalli yıldız futbolcu Mesut Özil, aşkı Amine Gülşe’yi ailesiyle kaynaştırdı. Bu yaz düğün yapacakları tahmin edilen çift tatil için İbiza’ya ayak bastı.

İngiliz takımı Arsenal'de forma giyen Mesut Özil, lig biter bitmez takım arkadaşlarıyla birlikte soluğu ABD'de aldı. Ünlü futbolcu, gözünün arkada kalmasını istemediği için de aşkı Amine Gülşe'yi ailesinin yanına Almanya'ya bıraktı. Gülşe, Özil'in kız kardeşleri Duygu Özil ve Neşe Özil'le kısa sürede kaynaştı.

Almanya'da Gülşe'yi tek bırakmayan görümceler, Özil'in emanetine gül gibi baktı. ABD'de yakın dostlarıyla keyifli anlar yaşayan Mesut Özil ise dün Almanya'ya dönüş yaptı. Daha sonra müstakbel eşiyle İbiza'da tatile çıktı.

YAT KEYFİ YAPACAKLAR

İbiza'da haftalık 295 bin euro'ya (1 milyon 170 bin TL) 'Diamond A' adlı lüks bir yat kiralayan futbolcunun 'yüzen sarayında' yok yok. 12 kişilik Diamond A'da 4 çift kişilik kabin ve 2 ikiz kabin olmak üzere 9 odası bulunuyor. Yatın ön kısmında dev bir jakuzi de mevcut. 5 yıldızlı oteli aratmayan yatta 15 mürettebat da görev alıyor.

Mesut Özil, Amine Gülşe'nin yüzünü güldürdü

Mesut Özil kız kardeşleriyle arasından su sızmayan Amine Gülşe, artık Özil ailesinden biri gibi.

Mesut Özil, Amine Gülşe'nin yüzünü güldürdü - Resim : 2

57.28 metrelik 'yüzen sarayda' yok yok. Diamond A'da 12 kişi bile kalabiliyor. 4 çift kişilik kabin ve 2 ikiz kabin olmak üzere 9 odası var. Yatın ön kısmında dev bir jakuzide bulunuyor.